Μιχάλης Ταμήλος: Ο Σαμαράς πρέπει να ολοκληρώσει το έργο του Reviewed by Momizat on .   Δυναμικό πέρασμα από τα χωριά του πρώην Δήμου Φαλώρειας πραγματοποίησε απόψε ο βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Μιχάλης Ταμήλος. Ο ίδιος άκουσε προσεκτι   Δυναμικό πέρασμα από τα χωριά του πρώην Δήμου Φαλώρειας πραγματοποίησε απόψε ο βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Μιχάλης Ταμήλος. Ο ίδιος άκουσε προσεκτι Rating: 0

Μιχάλης Ταμήλος: Ο Σαμαράς πρέπει να ολοκληρώσει το έργο του

 Tamilos
Δυναμικό πέρασμα από τα χωριά του πρώην Δήμου Φαλώρειας πραγματοποίησε απόψε ο βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Μιχάλης Ταμήλος. Ο ίδιος άκουσε προσεκτικά τους κατοίκους των χωριών Μικρό και Μεγάλο Κεφαλόβρυσο καθώς και Μεγάρχη, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων στηρίζει το εισόδημά του στην αγροτική παραγωγή και στον πρωτογενή τομέα. Αφού πρώτα αναπτύχθηκε γόνιμη συζήτηση ακολούθως ο κ. Ταμήλος τόνισε ότι δε χωρούν πισωγυρίσματα στη διακυβέρνηση της χώρας και ότι ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να ολοκληρώσει το σημαντικό του έργο. Πάντως οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών δίνουν εμπιστοσύνη στο Μιχάλη Ταμήλο.
0000000000000000000000000000000000000000
Δίπλα στους κτηνοτρόφους 
 Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κτηνοτροφικός κόσμος τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε το βράδυ της Τρίτης 12 Ιανουαρίου ο βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Μιχάλης Ταμήλος, με τους κατοίκους του Καλοχωρίου και του Διαλεκτού του Δήμου Τρικκαίων. Ο κ. Ταμήλος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στα δυο χωριά που άλλωστε εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζουν έμπρακτα το κόμμα της ΝΔ. Οι κάτοικοι συνομίλησαν με τον υποψήφιο βουλευτή δηλώνοντας ότι θα τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή