Μιχ. Ταμήλος: Στόχος η αύξηση της επιχειρηματικότητας στο νομό Reviewed by Momizat on . Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού Τρικάλων τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης του βουλευτή της ΝΔ κα Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού Τρικάλων τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης του βουλευτή της ΝΔ κα Rating: 0

Μιχ. Ταμήλος: Στόχος η αύξηση της επιχειρηματικότητας στο νομό

Μιχ. Ταμήλος:  Στόχος η αύξηση της επιχειρηματικότητας στο νομό

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού Τρικάλων τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης του βουλευτή της ΝΔ και εν νέου υποψηφίου, κ. Μιχάλη Ταμήλου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Νομού Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκου.

Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η διευθύντρια του Επιμελητηρίου. Ο κ. Ταμήλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ως ελεύθερος επαγγελματίας (ως γνωστό ασκεί το επάγγελμα του εργολάβου – πολιτικού μηχανικού) ενδιαφέρεται για την άνοδο της επιχειρηματικότητας στο νομό καθώς αυτό θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό για την έξοδο από την οικονομική κρίση που μαστίζει την περιοχή μας.

Επιπλέον, ο κ. Ταμήλος τόνισε ότι η αύξηση της επιχειρηματικότητας θα επιφέρει και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που παραμένει το ζητούμενο καθώς η ανεργία αποτελεί το νούμερο ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή στο νομό Τρικάλων.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή