Μνημόσυνο για Προσκόπους και Οδηγούς στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Το δεύτερο μνημόσυνο πραγματοποιείται το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος , για όσους Προσκόπους και Οδηγούς δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή Το δεύτερο μνημόσυνο πραγματοποιείται το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος , για όσους Προσκόπους και Οδηγούς δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή Rating: 0

Μνημόσυνο για Προσκόπους και Οδηγούς στην Καλαμπάκα

Μνημόσυνο για Προσκόπους και Οδηγούς στην Καλαμπάκα

Το δεύτερο μνημόσυνο πραγματοποιείται το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος , για όσους Προσκόπους και Οδηγούς δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή.

Είναι μια ελάχιστη τιμή για όσους υπηρέτησαν τον Προσκοπισμό που στην Καλαμπάκα επιτέλεσε σημαντικό έργο.

Μιλώντας στo stagonnews.gr ο πρώην Πρόσκοπος και Γενικός Αρχηγός κος Θεοχάρης Κώστας ανέφερε ότι στο κάλεσμα αυτό θα πρέπει να συγκεντρωθούν φίλοι και Πρόσκοποι που βρίσκονται εν ζωή και να τιμήσουν όσους ¨απουσιάζουν ¨.

Ο κος Θεοχάρης δήλωσε λυπημένος για το ότι δεν υπάρχει προσκοπική εστία στην Καλαμπάκα εδώ και αρκετά χρόνια και συνδύασε το γεγονός αυτό στο ότι δεν υπάρχει στέγη για τον προσκοπισμό.

Δημοσιοποίησε ότι υπήρχε συνάντηση του ιδίου με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σινάνη όπου τον μετέφερε το αίτημα ο Δήμος Καλαμπάκας  να παραχωρήσει ένα μικρό οίκημα για τους προσκόπους, αίτημα που βρίσκεται σε αναμονή έως ότου βρεθεί κτήριο.

proskopoi-1-DCE

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή