Μπάμπης Δεληλίγκας προς Κυριάκο Μητσοτάκη Reviewed by Momizat on .   Αξιότιμε κ Πρόεδρε Προέρχομαι από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας . είμαι στις τάξεις της από την ίδρυση της (4-10-1974) . Ξεκίνησα από την ΟΝΝΕΔ την οπο   Αξιότιμε κ Πρόεδρε Προέρχομαι από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας . είμαι στις τάξεις της από την ίδρυση της (4-10-1974) . Ξεκίνησα από την ΟΝΝΕΔ την οπο Rating: 0

Μπάμπης Δεληλίγκας προς Κυριάκο Μητσοτάκη

Μπάμπης Δεληλίγκας προς Κυριάκο Μητσοτάκη

 

Αξιότιμε κ Πρόεδρε

Προέρχομαι από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας . είμαι στις τάξεις της από την ίδρυση της (4-10-1974) .

Ξεκίνησα από την ΟΝΝΕΔ την οποία υπηρέτησα ως το 1982 και αργότερα εκλέχτηκα Γεν. Γραμματέας στην Τοπική Οργάνωση Τρικάλων .

Επίσης υπηρέτησα την ΝΟΔΕ επι σειρά ετών και βρισκόμουν στην πρώτη γραμμή της 2ης Οργάνωσης επι προεδρίας του μεγάλου πολιτικού άνδρα και πατριώτη Ευάγγελου Αβέρωφ από το 1982 .

Κύριε Πρόεδρε

Αναλάβατε μια πολύ μεγάλη δημοκρατική και ιστορική παράταξη που ίδρυσαν οι αείμνηστοι Κων/νος Καραμανλής και Ευάγγελος Αβέρωφ και γι’ αυτό πρέπει να είστε πολύ περήφανος . Είναι αυτή η παράταξη που έχτισε την Ελλάδα μετα τους πολέμους και την κράτησε όρθια και στη συνέχεια την ένταξε στην Ευρωπαϊκή Ένωση .

Αναλάβατε την παράταξη στην ουσία από τον Αντώνη Σαμαρά , η οποία ήταν σκορπισμένη και χρεωμένη . Για να μαζευτεί αυτή η παράταξη σήμερα πρέπει να εφαρμόσετε την τακτική του Κων/νου Μητσοτάκη , όταν είχε αναλάβει την ηγεσία του κόμματος από τον αείμνηστο Ευάγγελο Αβέρωφ στις 2-9-1984 , ο οποίος όργωσε την Ελλάδα από την μια άκρη της μέχρι την άλλη (δηλαδή από εκεί που ανατέλλει ο ήλιος μέχρι εκεί που βασιλεύει) και την έφθασε στο 47% . Να θυμάστε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και τα περίχωρα .

Κύριε Πρόεδρε

Προσωπικά πιστεύω ότι σήμερα ένα κομμάτι περίπου 10% δηλ. το γνήσιο  δημοκρατικό κομμάτι της Δεξιάς είναι έξω από την παράταξη . Αυτούς πρέπει να τους φέρουμε πίσω .

Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθούν τα κατάλληλα στελέχη , οι κατάλληλοι άνθρωποι – που αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι δεν υπάρχουν – οι οποίοι θα εμπνεύσουν αυτό το ποσοστό ώστε να επιστρέψει .

Αξιότιμε κ πρόεδρε

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας , με καλούς χειρισμούς και την επάνδρωση του περιβάλλοντος σας με άξια και ικανά στελέχη , θα μπορέσει να πάρει την αυτοδυναμία , διότι είναι το μόνο κόμμα που ενδιαφέρεται για το μέλλον του τόπου και την ανάταξη της Ελλάδος .

Η νοοτροπία που διακατέχει σήμερα το πολιτικό προσωπικό της Χώρας να αναλάβει την εξουσία και τους υπουργικούς θώκους για να βολευτεί θα πρέπει να εκλείψει .

Η σκέψη να έρθουμε πρώτο κόμμα και να συνεργαστούμε με άλλους για να σχηματίσουμε κυβέρνηση και να γίνουμε πρωθυπουργοί και υπουργοί και να περάσει έτσι η σειρά μας θα πρέπει να διαγραφεί από το μυαλό όλων μας . Διότι με αυτή την τακτική η Ελλάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και δεν πρόκειται να σηκώσει ποτέ το περήφανο κεφάλι της .

Με Εκτίμηση

Μπάμπης Δ Δεληλίγκας

Πρ. Αντινομάρχης Τρικάλων

Και Πρ. Αντιδήμαρχος Τρικκαίων .

Σχόλια (1)

  • Θ.Ε.

    Τέτοιες παλαιοκομματικες αντιλήψεις και πρακτικές και παρόμοιες ρητορικες δεν προσελκύουν νέους ψηφοφορους στη ΝΔ. Άτομα φθαρμενα από το χρόνο και από τα κομματικα γραναζια καλό θα ηταν να σιωπουν και να αποσυρονται στη ληθη των πληγωμενων οπαδών. Δεν έχουν κοντη μνήμη πολλοί μας και δεν είναι ανάγκη να τρωγομαστε δημοσίως. Αφηστε τους νέους να γράψουν το μέλλον τους.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή