Μπαράζ ληστειών χθες το βράδυ στο Μουζάκι Reviewed by Momizat on . Τρία καταστήματα «άνοιξαν» άγνωστοι, που βρίσκονται στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Μουζακίου στο Μουζάκι.Οι δράστες ανενόχλητοι μπήκαν και στα τρία καταστήματα α Τρία καταστήματα «άνοιξαν» άγνωστοι, που βρίσκονται στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Μουζακίου στο Μουζάκι.Οι δράστες ανενόχλητοι μπήκαν και στα τρία καταστήματα α Rating: 0

Μπαράζ ληστειών χθες το βράδυ στο Μουζάκι

Τρία καταστήματα «άνοιξαν» άγνωστοι, που βρίσκονται στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Μουζακίου στο Μουζάκι.Οι δράστες ανενόχλητοι μπήκαν και στα τρία καταστήματα από τις πίσω πόρτες που βρίσκονται στον μέσα χώρο της Δημοτικής Αγοράς και αφαίρεσαν χρηματικά ποσά από τα ταμεία τους. Τις πρώτες πρωινές ώρες οι καταστηματάρχες αντιλήφθηκαν τις διαρρήξεις και κάλεσαν την αστυνομία η οποία κατέγραψε τα συμβάντα και σειρά έχει η υπηρεσία σήμανσης της Αστυνομίας για αποτυπώματα.
Επίσης οι ίδιοι δράστες αφαίρεσαν και χρηματικό ποσό από το παγκάρι της Μονής Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται λίγο πριν τη μονή στη «βρύση».
Mouzakinews

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή