ΜΠΟΥΝΙΑ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΘ Ο ΑΧ. ΜΠΕΟΣ Reviewed by Momizat on . Το δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο κατήγγειλε στη λιμενική αστυνομία ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Χαρ. Πάσχος , διότι όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου του έστησε ενέδρα και τον χτ Το δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο κατήγγειλε στη λιμενική αστυνομία ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Χαρ. Πάσχος , διότι όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου του έστησε ενέδρα και τον χτ Rating: 0

ΜΠΟΥΝΙΑ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΘ Ο ΑΧ. ΜΠΕΟΣ

mpeos
Το δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο κατήγγειλε στη λιμενική αστυνομία ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Χαρ. Πάσχος , διότι όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου του έστησε ενέδρα και τον χτύπησε πισώπλατα. Οι δύο άνδρες τελευταία έχουν διαπληκτιστεί αρκετές φορές με αφορμή την προσπάθεια του Α. Μπέου να επιβάλλει νέα διοίκηση στην ΕΠΣΘ.
Όπως καταγγέλλει ο κ. Πάσχος, σήμερα το πρωί ο ίδιος καθόταν με φίλους του σε καφετέρια στο λιμάνι. Εμφανίστηκε ο κ. Μπέος με μια παρέα τεσσάρων, πέντε ατόμων. Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του όμως η παρέα του Α. Μπέου τον ακολούθησε και όπως λέει ένοιωσε πόνο στο πρόσωπο, την ώρα που ξεκλείδωνε το αυτοκίνητό του. Μάλιστα καταγγέλλει ότι την μπουνιά του την έδωσε ο ίδιος ο Α. Μπέος. «Σοκαρίστηκα. Αυτός ήταν περικυκλωμένος από τα άτομα που τον φυλούσαν. Έτρεξα στο φυλάκιο του Λιμενικού και κατήγγειλα το γεγονός. Τώρα συζητώ με το δικηγόρο μου για να εξετάσουμε το θέμα της μήνυσης” ανέφερε ο κ. Πάσχος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή