Μύλος των Ξωτικών – Μαγικά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Φέτος για 8η χρονιά, την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών,ο Δήμος Τρικκαίων,η e-Trikala A.E.,ο Αι Βασίλης και τα ξωτικά του ετοιμάζουν το μεγαλύτερο εργοστ Φέτος για 8η χρονιά, την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών,ο Δήμος Τρικκαίων,η e-Trikala A.E.,ο Αι Βασίλης και τα ξωτικά του ετοιμάζουν το μεγαλύτερο εργοστ Rating: 0

Μύλος των Ξωτικών – Μαγικά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα

Μύλος των Ξωτικών – Μαγικά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα

Φέτος για 8η χρονιά, την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών,ο Δήμος Τρικκαίων,η e-Trikala A.E.,ο Αι Βασίλης και τα ξωτικά του ετοιμάζουν το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων,στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, νύχτα, κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητες

Εδώ θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει και φέτος ο Αι Βασίλης και τα ξωτικά του… Επέλεξαν ένα μαγικό τόπο…τον παλιό Μύλο Ματσόπουλου, ο οποίος πλέον λειτουργεί και ως μουσείο, δημιούργησαν ένα υπέροχο χωριό, ζεστό και φιλόξενο, και το μεταμόρφωσαν σε ένα παραμυθένιο «Μύλο των Ξωτικών»!! Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στα Χριστούγεννα του Κόσμου… Το φουγάρο αρχίζει να καπνίζει. Κι άλλο κάρβουνο στη μηχανή…Προσοχή Προσοχή, επόμενη στάση – η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Το Πολικό Εξπρές ξεκινάει από ένα τόπο τόσο μακρινό και φέρνει μαζί του τους αγαπημένους μας χαρακτήρες των Χριστουγέννων. Από 30 Νοεμβρίου 2018 έως και 6 Ιανουαρίου 2019, καθημερινά από 10πμ έως 10μμ!

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ουρανός, δέντρο, φυτό, σπίτι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή