Νίκος Ανδρουλάκης από τα Τρίκαλα : Ηρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα και γενιά η παράταξη της Κεντροαριστεράς Reviewed by Momizat on . «Ζητώ τη στήριξή σας γιατί έχω θέληση κι όρεξη να συγκρουστώ με τα συμφέροντα που χρεοκόπησαν ηθικά, οικονομικά, κοινωνικά την πατρίδα. Αξίζει να συγκρουστούμε «Ζητώ τη στήριξή σας γιατί έχω θέληση κι όρεξη να συγκρουστώ με τα συμφέροντα που χρεοκόπησαν ηθικά, οικονομικά, κοινωνικά την πατρίδα. Αξίζει να συγκρουστούμε Rating: 0

Νίκος Ανδρουλάκης από τα Τρίκαλα : Ηρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα και γενιά η παράταξη της Κεντροαριστεράς

Νίκος Ανδρουλάκης από τα Τρίκαλα : Ηρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα και γενιά η παράταξη της Κεντροαριστεράς

«Ζητώ τη στήριξή σας γιατί έχω θέληση κι όρεξη να συγκρουστώ με τα συμφέροντα που χρεοκόπησαν ηθικά, οικονομικά, κοινωνικά την πατρίδα. Αξίζει να συγκρουστούμε με τη συντήρηση της Δεξιάς την οποία εκφράζει σε ένα βαθμό κι ο Τσίπρας » ανέφερε από τα Τρίκαλα ο  ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης.

Μιλώντας στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι στρατηγικός εχθρός της προοδευτικής παράταξης είναι η Δεξιά, ωστόσο, πρέπει να εκδιωχθεί από το χώρο και ο κ. Τσίπρας. «Αν θέλουμε να ξαναχτυπηθούμε επί ίσοις όροις με τη ΝΔ, πρέπει να πάρουμε το στρατηγικό μας χώρο πίσω».  

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή