Να βοηθήσουμε, υπάρχει ανάγκη Reviewed by Momizat on . Πολύ μεγάλη ανταπόκριση βρήκε στα Τρίκαλα η πρωτοβουλία ανθρωπιάς του Ιερέα του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων, όταν αποφάσισε να ευαισθητοποιήσει τους πιστούς στ Πολύ μεγάλη ανταπόκριση βρήκε στα Τρίκαλα η πρωτοβουλία ανθρωπιάς του Ιερέα του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων, όταν αποφάσισε να ευαισθητοποιήσει τους πιστούς στ Rating: 0

Να βοηθήσουμε, υπάρχει ανάγκη

Να βοηθήσουμε, υπάρχει ανάγκη

Πολύ μεγάλη ανταπόκριση βρήκε στα Τρίκαλα η πρωτοβουλία ανθρωπιάς του Ιερέα του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων, όταν αποφάσισε να ευαισθητοποιήσει τους πιστούς στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ζητώντας τη συνδρομή τους προκειμένου να βοηθηθεί μια ακόμη οικογένεια, θύμα της κρατικής αναλγησίας που βρίσκει καταφύγιο πίσω από την οικονομική κρίση.
Ο λόγος για μια οικογένεια με τον πατέρα άνεργο, ενώ μάνα και κόρες έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.
Για μια ακόμη φορά η κοινωνική ευαισθησία υπερίσχυσε και όλοι συνέδραμαν, ο καθένας με τον τρόπο του, αναδεικνύοντας αφενός την κατάντια του συστήματος και αφετέρου το δυνατό αίσθημα αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει τον Έλληνα.
Το κάλεσμα του ιερέα από άμβωνος συνάντησε την άμεση ανταπόκριση των πιστών. Όποιος επιθυμεί να συμπορευθεί μαζί τους μπορεί να απευθυνθεί στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στα Σαράγια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή