Να προσέχεις τις χούντες της ζωής μας μικρό μου … Reviewed by Momizat on . Τρελάθηκε ο κόσμος μας μικρό μου… Να προσέχεις και να συναισθάνεσαι γιατί στερέψαμε από ανθρωπιά και πλημμυρίσαμε από όμβρια μίσους και παράνοιας. Να προσέχεις Τρελάθηκε ο κόσμος μας μικρό μου… Να προσέχεις και να συναισθάνεσαι γιατί στερέψαμε από ανθρωπιά και πλημμυρίσαμε από όμβρια μίσους και παράνοιας. Να προσέχεις Rating: 0

Να προσέχεις τις χούντες της ζωής μας μικρό μου …

Να προσέχεις τις χούντες της ζωής μας μικρό μου …

Τρελάθηκε ο κόσμος μας μικρό μου… Να προσέχεις και να συναισθάνεσαι γιατί στερέψαμε από ανθρωπιά και πλημμυρίσαμε από όμβρια μίσους και παράνοιας. Να προσέχεις τις χούντες μικρό μου γιατί κρύβονται μακριά από τις οθόνες σου.

Σε κυνηγούν σαν να είσαι Pokemon. Να σε εγκλωβίσουν με το ισχυρότερο όπλο που πάντοτε είχαν: τον φόβο.

Τρελάθηκε ο κόσμος μας μικρό μου… Οι χούντες πια φορούν μαντήλα στο κεφάλι και γραβάτα στο πέτο. Οι χούντες κραδαίνουν τσεκούρια σε τραίνα και πολυβόλα σε μπακάλικα. Οι χούντες μικρό μου πατάνε πια το γκάζι μιας νταλίκας, καβαλάνε παγιδευμένα δίκυκλα, στέκονται σε ψηλά κτίρια και σκοτώνουν εξ αποστάσεως και με ακρίβεια.

Οι χούντες μικρό μου μυρίζουν πια αυτοκτονία. Αποκεφαλίζουν παραδομένα χακί 20χρονα παιδιά πάνω σε γέφυρες. Σκοτώνουν αδιακρίτως και παραπλεύρως σε εμπόλεμες ζώνες που γέννησαν οι ίδιες.

Τρελάθηκε ο κόσμος μας μικρό μου… Οι χούντες καβαλάνε βάρκες πλαστικές και πνίγουν ανθρώπους. Οι χούντες υψώνουν φράκτες στην ανθρωπιά και φτύνουν σφαίρες πλαστικές και δακρυγόνα.

Οι χούντες μικρό μου ξεπουλούν παιδιά κάτω από γέφυρες πόλεων ευρωπαϊκών. Κάνουν lifting, ντεκουπάζ και διεκδικούν τον πλανήτη. Οι χούντες μικρό μου μαχαιρώνουν στο σκοτάδι, με σουγιαδάκι από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου τους.

Τρελάθηκε ο κόσμος μας μικρό μου… Οι χούντες κρύβονται σε έδρανα και κουπόνια εφημερίδων. Πλέουν ακυβέρνητες και ανώνυμες με ηρωίνη στα αμπάρια. Οι χούντες μικρό μου αναπτύσσονται ξεριζώνοντας. Οι χούντες χτυπούν κουδούνια με κράνη και γκλοπ και σε πετούν στον δρόμο. Οι χούντες μικρό μου μοιράζουν συσσίτια στα θύματά τους. Σε στολίζουν με likes, καρδούλες, φατσούλες, οθόνες HD και VR.

Τρελάθηκε ο κόσμος μας μικρό μου… Οι χούντες φοράνε πράσινα και κόκκινα κασκόλ με αφεντικά ευυπόληπτα. Οι χούντες μικρό μου ξενυχτάνε με χαρτοφύλακες στο Χίλτον και ευλογούν τους αγώνες της Αριστεράς. Κηρύσσουν έκτακτες ανάγκες εν μια νυκτί και βομβαρδίζουν στο ψαχνό για αιώνες. Οι χούντες μικρό μου έχουν δείκτες σε Ανατολή και Δύση, ανεβαίνουν και κατεβαίνουν σε οθόνες και δείχνουν εσένα. Εμένα…

Τρελάθηκε ο κόσμος μας μικρό μου… Να προσέχεις τις χούντες της ζωής μας. Να κρατάς το βλέμμα καθαρό κι οξύ. Μια μέρα θα μας χτυπήσουν την πόρτα μικρό μου. Θα γαυγίσει το σκυλί, θα σηκωθούμε από τον καναπέ, θα κοιτάξουμε από το ματάκι της πόρτας κι αλίμονο αν δούμε τον εαυτό μας…

Ιάσονας Κάντας, 28/07/2016

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή