Νεκρή σε τροχαίο 21χρονη φοιτήτρια Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Στο πένθος βυθίστηκε η Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, από την Πέμπτη 5/05/16, που ανακοινώθηκε ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας Κατράν Στο πένθος βυθίστηκε η Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, από την Πέμπτη 5/05/16, που ανακοινώθηκε ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας Κατράν Rating: 0

Νεκρή σε τροχαίο 21χρονη φοιτήτρια Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Νεκρή σε τροχαίο 21χρονη φοιτήτρια Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Στο πένθος βυθίστηκε η Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, από την Πέμπτη 5/05/16, που ανακοινώθηκε ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας Κατράνα Ευαγγελίας (Εύας) η οποία άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η εκλιπούσα, που κατάγονταν από τα Καβάσιλα Ημαθίας, φοιτούσε στο 4ο έτος του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Καθηγητής Δημήτριος Βαφείδης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια για τον αδόκητο χαμό της Εύας.

Ο Πρόεδρος Καθηγητής Νικόλαος Δαναλάτος και τα μέλη του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος διερμηνεύοντας τα αισθήματα ολόκληρης της  Σχολής Γεωπονικών Επιστημών απευθύνουν ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή