"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Νεκρή σε χαράδρα βρέθηκε η αστροφυσικός

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το πτώμα της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, που αγνοείτο ενώ έκανε διακοπές στην Ικαρία, εντοπίστηκε σε χαράδρα σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με την τηλεόραση της ΕΡΤ. Ειδικότερα, το πτώμα της βρέθηκε σε δύσβατη χαράδρα της περιοχής Κεραμέ Ικαρίας, σε σχετικά κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Στον τόπο που εντοπίστηκε το πτώμα, μετέβη ειδικό κλιμάκιο για αυτοψία.

Η άτυχη τουρίστρια εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας ενώ είχε βγει για να τρέξει. Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλί Κρίστοφερ βρισκόταν στο νησί για διακοπές με τον σύντροφό της και σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, είχε βγει για τρέξιμο στην περιοχή Κεραμέ.

Ο σύντροφός της προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς επιτυχία και αναγκάστηκε να καλέσει τις αρχές για να ζητήσει τη συνδρομή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κρεβάτι της βρέθηκαν ίχνη αίματος, τα οποία προέρχονται από ρινορραγία, αλλά ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν η αιτία της ρινορραγίας ήταν τυχαίο γεγονός ή οφειλόταν σε κάποιο χτύπημα.

Σημειώνεται ότι το κινητό της τηλέφωνο ενώ έδειχνε ότι ήταν κλειστό από προχθές το απόγευμα, ξαφνικά χθες έδωσε ξανά σήμα από κεραία των Φούρνων Ικαρίας, που είναι απέναντι από την περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου. Αμέσως, έγινε προσπάθεια γεωεντοπισμού από την εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας, η οποία δεν απέφερε καρπούς, γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητη η μετάβαση στην Ικαρία του κλιμακίου της ΔΙΔΑΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης