Νεκρός με κυνηγετικό όπλο 27χρονος από το Μακρυχώρι Καρδίτσας Reviewed by Momizat on . Με τραγικό τρόπο γράφθηκε ο επίλογος της ζωής του από έναν 27χρονο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Προάστιο Ο 27χρονος σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο KarditsaL Με τραγικό τρόπο γράφθηκε ο επίλογος της ζωής του από έναν 27χρονο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Προάστιο Ο 27χρονος σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο KarditsaL Rating: 0

Νεκρός με κυνηγετικό όπλο 27χρονος από το Μακρυχώρι Καρδίτσας

oplo
Με τραγικό τρόπο γράφθηκε ο επίλογος της ζωής του από έναν 27χρονο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Προάστιο Ο 27χρονος σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο KarditsaLive.Net βρέθηκε πυροβολημένος με κυνηγετικό όπλο τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην περιοχή του Προαστίου και έξω από οικία φιλικού προσώπου.

Ο 27χρονος διέμενε στο Μακρυχώρι Καρδίτσας είχε σαν χόμπι το κυνήγι ενώ αγωνιζόταν και ως ποδοσφαιριστής σε ομάδα ποδοσφαίρου του νομού μας.

Η αστυνομία διεξάγει την έρευνα για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία.
Tromaktiko

Αφήστε το σχόλιο σας