Νεκρός ο 25χρονος Tρικαλινός αστυνομικός που έπεσε σε χαράδρα στο Πάπιγκο Reviewed by Momizat on . Νεκρός εντοπίστηκε τελικά από ελικόπτερο Super Puma ο 25χρονος αστυνομικός που πεζοπορούσε σε περιοχή κοντά στο Πάπιγκο, με προορισμό τη Δρακόλιμνη, το απόγευμα Νεκρός εντοπίστηκε τελικά από ελικόπτερο Super Puma ο 25χρονος αστυνομικός που πεζοπορούσε σε περιοχή κοντά στο Πάπιγκο, με προορισμό τη Δρακόλιμνη, το απόγευμα Rating: 0

Νεκρός ο 25χρονος Tρικαλινός αστυνομικός που έπεσε σε χαράδρα στο Πάπιγκο

Νεκρός ο 25χρονος Tρικαλινός αστυνομικός που έπεσε σε χαράδρα στο Πάπιγκο

Νεκρός εντοπίστηκε τελικά από ελικόπτερο Super Puma ο 25χρονος αστυνομικός που πεζοπορούσε σε περιοχή κοντά στο Πάπιγκο, με προορισμό τη Δρακόλιμνη, το απόγευμα της Παρασκευής. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Γκαμπλιώνη, με καταγωγή από το Δενδροχώρι Τρικάλων, ο οποίος υπηρετούσε στην Αθήνα.

Ο άτυχος 25χρονος αστυνομικός κατευθυνόταν προς τη Δρακόλιμνη μαζί με συνάδελφο του, αλλά σε κάποιο σημείο της διαδρομής γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Οι δύο φίλοι είχαν διανυχτερεύσει στο ορειβατικό καταφύγιο της περιοχής το προηγούμενο βράδυ.

Η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 25χρονου έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου, λόγω του εξαιρετικά δύσβατου ανάγλυφου της περιοχής.

epirousnews

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή