ΝΟΔΕ Τρικάλων: κάλεσμα προς όλους Reviewed by Momizat on . Συνεδρίασε την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου η ΝΟΔΕ της ΝΔ Τρικάλων παρουσία του Αν. Γραμματέα Οργανωτικού Στέργιου Χυτούδη, του υπευθύνου οργανώσεων Θεσσαλίας Νίκου Καρ Συνεδρίασε την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου η ΝΟΔΕ της ΝΔ Τρικάλων παρουσία του Αν. Γραμματέα Οργανωτικού Στέργιου Χυτούδη, του υπευθύνου οργανώσεων Θεσσαλίας Νίκου Καρ Rating: 0

ΝΟΔΕ Τρικάλων: κάλεσμα προς όλους

ΝΟΔΕ Τρικάλων: κάλεσμα προς όλους

Συνεδρίασε την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου η ΝΟΔΕ της ΝΔ Τρικάλων παρουσία του Αν. Γραμματέα Οργανωτικού Στέργιου Χυτούδη, του υπευθύνου οργανώσεων Θεσσαλίας Νίκου Καραγιάννη και του τομεάρχη Τρικάλων Νίκου Καρδούλα.

Έγινε ενημέρωση από τους εκπροσώπους της κεντρικής διοίκησης για τις δράσεις  των ΔΗΜ.ΤΟ και των υπευθύνων θεματικών τομέων της ΝΟΔΕ.

Έτσι, το επόμενο διάστημα θα διερευνηθεί εάν υπάρχει δυνατότητα για άνοιγμα γραφείων ΔΗΜ.ΤΟ  όπου δεν υπάρχουν. Να διερευνηθεί εάν τα αιρετά στελέχη επαρκούν για την πλήρη κάλυψη της περιοχής ευθύνης των ΔΗΜ.ΤΟ. Εάν δεν επαρκούν να ενσωματωθούν στελέχη μας ως εθελοντές που δεν είναι εκλεγμένοι, ώστε να επιτευχθεί η γεωγραφική κάλυψη. Συνεργασία με τοπικά σωματεία, οργανώσεις, συλλόγους και φορείς και δημοσιοποίηση των διαφόρων συναντήσεων στα τοπικά ΜΜΕ. Μετάδοση του λόγου της ΝΔ στις τοπικές κοινωνίες. Ορισμός σε κάθε ΔΗΜ.ΤΟ υπευθύνων των θεματικών τομέων δράσης αντίστοιχα με αυτούς της ΝΟΔΕ και ορισμός  σε κάθε ΔΗΜ.ΤΟ υπευθύνου εκλογικού αγώνα και ετεροδημοτών.

nd

Τήρηση της ιεραρχίας: ΔΗΜ.ΤΟ – ΝΟΔΕ –ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ –ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ καθώς και τήρηση του καταστατικού και του κανονισμού πανελλαδικής οργάνωσης.

Για τις δράσεις των θεματικών τομέων αναφέρθηκαν τα εξής: συνεργασία με τους υπευθύνους των θεματικών τομέων δράσης των ΔΗΜ.ΤΟ, ενσωμάτωση εθελοντών στελεχών που επιθυμούν να προσφέρουν στους τομείς, ώστε να δημιουργηθεί ένας δυνατός πυρήνας. Καταγραφή των προβλημάτων και θεμάτων της περιοχής μας και κατάθεση προτάσεων για την επίλυσης τους.

Τήρηση της ιεραρχίας: ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ – ΝΟΔΕ –ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ –ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ.

Η ΝΔ έχει ζητήσει εκλογές. Δεν μπορεί όμως να τις επιβάλλει. Πάντως η κεντρική διοίκηση είναι σε εκλογική ετοιμότητα και το ίδιο ζητάει από τα τοπικά στελέχη που όπως φαίνεται ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του κόμματος.

Είναι σίγουρο ότι η ΝΔ  λέει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, έχει ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα  και όποτε και αν  γίνουν εκλογές θα γίνει κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός , ώστε να αρχίσει η ανάκαμψη της χώρας.

Σχόλια (6)

 • D.M.

  Με χαρά βλέπουμε πως γίνεται σοβαρή δουλειά στον κομματικο μηχανισμό.
  Έχουν βαρυνει οι ωμοι όλων από την κρισιμότητα της κατάστασης.
  Σε λίγο καιρό η ΝΔ θα αναλάβει και πάλι να βγάλει το καρο από τη λάσπη.
  Όμως αυτό το κόμμα είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα.
  Έρχεται από πολύ μακριά. Έχει Ιστορία. Και έχει μέλλον για το καλό του ελληνικού λαού.
  Θα μας βρει εθελοντές στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της Χώρας.
  Καλή δύναμη!

  Απάντηση
 • M.A.

  Πολύ δυνατή ΝΟΔΕ.Παντού μέσα.Μπράβο παιδιά!!!

  Απάντηση
 • gardiki

  Ο γιατρός είναι δύναμη! !!!

  Απάντηση
 • Καπετάν Πλεύσης

  Η σαβούρα της δεξιάς ,, η κονσερβοποίηση που μένει στη συντήρηση μέχρι να σαπίσει….
  ε λοιπόν σάπισε και μυρίζει άσχημα στα Τρίκαλα…δεν νομίζω κανένας πολίτης να αγοράζει ή ψηφίζει σάπιο προϊόν…

  Απάντηση
 • gardiki

  Καπετανιε παρε τα κουβαδακια σου και παιξε σε καμιά παραλία.
  Εκεί χτιζει τα παλάτια της η Ζωή σου!

  Απάντηση
 • Ρ.Α.

  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ Η ΝΔ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.3 Η 4 ΒΙΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή