«Ντου» του Ρουβίκωνα στο Γηροκομείο Βόλου – Τι ζήτησαν από τον Διευθυντή του ιδρύματος Reviewed by Momizat on . Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί εισέβαλαν στο ίδρυμα, και διαμαρτυρήθηκαν για την περίπτωση ενός 33χρονου άνεργου, ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί εισέβαλαν στο ίδρυμα, και διαμαρτυρήθηκαν για την περίπτωση ενός 33χρονου άνεργου, ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας Rating: 0

«Ντου» του Ρουβίκωνα στο Γηροκομείο Βόλου – Τι ζήτησαν από τον Διευθυντή του ιδρύματος

«Ντου» του Ρουβίκωνα στο Γηροκομείο Βόλου – Τι ζήτησαν από τον Διευθυντή του ιδρύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί εισέβαλαν στο ίδρυμα, και διαμαρτυρήθηκαν για την περίπτωση ενός 33χρονου άνεργου, ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του Γηροκομείου Βόλου με την κόρη του και πρόκειται να του γίνει έξωση, επειδή χρωστάει μισθώματα που ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ.

Συνολικά, στη διαμαρτυρία συμμετείχαν είκοσι άτομα, τα οποία είχαν φθάσει από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ υπήρχε μέλος και από τον Βόλο.

Τα μέλη του “Ρουβίκωνα” ξεκαθάρισαν στον διευθυντή του ιδρύματος, οτι “δεν θα επιτρέψουν να ξεσπιτωθεί ο 33χρονος μισθωτής του Γηροκομείου” και παρέμειναν στον χώρο περίπου δέκα λεπτά, ζητώντας από το υπόλοιπο προσωπικό να παραδώσει τα κινητά του τηλέφωνα και να μην καταγράψει την “επίσκεψη”.

Μάλιστα, προειδοποίησαν οτι θα επιστρέψουν αν η απαίτησή τους δε γίνει δεκτή από τη Διοίκηση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή