Νόμος που θα κόψει έριζα τη διαφθορά Δημοσίων Υπαλλήλων. Reviewed by Momizat on . Χρόνια τώρα ακούμε την κάθε κυβέρνηση πως θα πατάξει την διαφθορά, αλλά μόνο στα λόγια. Κανείς μέχρι τώρα δεν είχε την τόλμη ( όχι στα λόγια - τα τάχα γενναία - Χρόνια τώρα ακούμε την κάθε κυβέρνηση πως θα πατάξει την διαφθορά, αλλά μόνο στα λόγια. Κανείς μέχρι τώρα δεν είχε την τόλμη ( όχι στα λόγια - τα τάχα γενναία - Rating: 0

Νόμος που θα κόψει έριζα τη διαφθορά Δημοσίων Υπαλλήλων.

fakelaki

Χρόνια τώρα ακούμε την κάθε κυβέρνηση πως θα πατάξει την διαφθορά, αλλά μόνο στα λόγια. Κανείς μέχρι τώρα δεν είχε την τόλμη ( όχι στα λόγια – τα τάχα γενναία – αλλά στην άγια πράξη.)

Μπορεί η νέα κυβέρνηση ν’ αρχίσει από το πιο εύκολο στην πράξη και το οποίο θα έχει άμεσα και καταλυτικά αποτελέσματα.

Μ’ έναν απλό, λιτό, αλλά αυστηρό νόμο και χωρίς ασάφειες, η νέα κυβέρνηση, μπορεί να κόψει έριζα τον άνομο χρηματισμό των δημοσίων υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα : Υπάλληλος που μισθοδοτείται από το δημόσιο, εάν συλληφθεί να χρηματίζεται, πέραν της αποπομπής του από το δημόσιο, να του αφαιρείται και η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος .

Η εκδίκαση των υποθέσεων χρηματισμού δημοσίων υπαλλήλων πρέπει να εκδικάζεται σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και οι ποινές φυλάκισης να είναι παραδειγματικές. Όσοι δημόσιοι υπάλληλοι διαφωνούν, έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν την παραίτησή τους και να ιδιωτεύσουν.

Όταν υπηρετείς την πατρίδα από οιοσδήποτε πόστο, είναι προδοσία να χρηματίζεσαι.

Αυτήν τη φιλοσοφία πρέπει να έχει ο δίκαιος νόμος.

Δυστυχώς, χρόνια τώρα, η χώρα μας κυβερνάται από πολλούς άνομους νόμους. Γι’ αυτό και η παρακμή.

Τολμήστε … Γεώργιος Μπαλατσός

Υπάλληλος Υπ. Οικονομικών ( Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή