Ξάφριζε ηλικιωμένους στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, πέντε περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα, σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων π Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, πέντε περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα, σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων π Rating: 0

Ξάφριζε ηλικιωμένους στα Τρίκαλα

Ξάφριζε ηλικιωμένους στα Τρίκαλα

Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, πέντε περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα, σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων που διαπράχθηκαν στα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 40χρονου για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα (24 έως 31-08-2018), ο 40χρονος μετέβαινε σε οικίες ηλικιωμένων, όπου προσποιούμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η. και με το πρόσχημα επισκευής βλάβης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, εισερχόταν σ’ αυτές και αφαιρούσε χρήματα και χρυσαφικά.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι, ο 40χρονος το προαναφερόμενο διάστημα, διέπραξε τέσσερις περιπτώσεις κλοπής και μία απόπειρα κλοπής σε βάρος ηλικιωμένων, στα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή, από τις οποίες αποκόμισε (2.750) ευρώ και χρυσαφικά κοσμήματα.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή