Ξεκινούν οι αιτήσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο Reviewed by Momizat on . ο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε ότι ξεκινά την Τρίτη, 31 Ιουλίου, η υποβολή αιτήσεων για την υπαγωγή των ενδιαφερομένων στο Κοινωνικό Οικιακό ο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε ότι ξεκινά την Τρίτη, 31 Ιουλίου, η υποβολή αιτήσεων για την υπαγωγή των ενδιαφερομένων στο Κοινωνικό Οικιακό Rating: 0

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο

ο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε ότι ξεκινά την Τρίτη, 31 Ιουλίου, η υποβολή αιτήσεων για την υπαγωγή των ενδιαφερομένων στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Η ένταξη θα γίνει με βάση τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια του φορολογικού έτους 2017.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης είναι να έχουν υποβάλει δήλωση φόρου εισοδήματος όλα τα πρόσωπα που δηλώνονται ως μέλη του νοικοκυριού, εφόσον υποχρεούνται.

Σύμφωνα με το υπουργείο, την υποχρέωση υποβολής νέας αίτησης έχουν και όσοι έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, προκειμένου να αξιολογηθεί εκ νέου η υπαγωγή τους, με βάση τα στοιχεία του φορολογικού έτους 2017.

Σε περίπτωση που κάποιοι δεν πληρούν πλέον τα κριτήρια ένταξης θα μπορούν να αξιοποιούν το Κοινωνικό Οικονομικό Τιμολόγιο μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2018, οπότε και θα έχει παρέλθει ένας μήνας (όπως προβλέπει ο νόμος) από τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων σε όλη τη χώρα (μετά και την παράταση μέχρι την 30η Οκτωβρίου για τις πυρόπληκτες περιοχές).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή