Ξεκινούν προσφυγές στη δικαιοσύνη κατά του Δήμου Τρικκαίων για τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών Reviewed by Momizat on . Νέες αντιδράσεις προκαλεί η πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής να δεσμεύσει 6.500 περίπου τραπεζικούς λογαριασμούς δημοτών λόγω οφειλών προς τον δήμο. Σύμφωνα με π Νέες αντιδράσεις προκαλεί η πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής να δεσμεύσει 6.500 περίπου τραπεζικούς λογαριασμούς δημοτών λόγω οφειλών προς τον δήμο. Σύμφωνα με π Rating: 0

Ξεκινούν προσφυγές στη δικαιοσύνη κατά του Δήμου Τρικκαίων για τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών

Ξεκινούν προσφυγές στη δικαιοσύνη κατά του Δήμου Τρικκαίων για τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών

Νέες αντιδράσεις προκαλεί η πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής να δεσμεύσει 6.500 περίπου τραπεζικούς λογαριασμούς δημοτών λόγω οφειλών προς τον δήμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη βδομάδα κατατίθεται η πρώτη προσφυγή για κατάσχεση 78 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό ιδιωτικής υπαλλήλου σε σούπερ μάρκετ με μηνιαίες απολαβές 582 ευρώ!!!!!

Σύμφωνα με την εκτίμηση νομικών κύκλων η δικαστική. απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το πρώτο 4μηνο του 2023 , δηλαδή λίγο πριν.τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!!

Με αφορμή τη νομική επιχειρηματολογία που ανέπτυξε πριν μερικές ημέρες απευθυνθήκαμε στον γνωστό συμπολίτη δικηγόρο και πρώην δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Παπαθανασίου ο οποίος διακατεχόμενος από μια συγκρατημένη αισιοδοξία ανέφερε στην TrikkiPress ότι “η υπό κατάθεση προσφυγή και η απόφαση που θα προκαλέσει θα.δημιουργήσει ισχυρό δεδικασμένο ανοίγοντας το δρόμο για την.ανατροπή των κατασχέσεων που έκανε ο.Δήμος για χρηματικά ποσά που υπολείπονται των 500 ευρώ”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή