Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εθελοντική αιμοδοσία των αστυνομικών Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Ένωσης εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκ Πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Ένωσης εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκ Rating: 0

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εθελοντική αιμοδοσία των αστυνομικών

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εθελοντική αιμοδοσία των αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Ένωσης εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα πλέον η Ε.ΑΣ.Υ. Τρικάλων να αριθμεί 100 περίπου φιάλες οι οποίες προσφέρονται σε συνάδελφους-μέλη που τις χρειάζονται και σε συγγενείς αυτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην αιμοδοσία συμμετείχε και πολίτης.
Σε ανακοίνωσή της η Ε.ΑΣ.Υ. Τρικάλων ενημερώνει ότι όποιος επιθυμεί εθελοντικά να δώσει αίμα για την τράπεζά μπορεί στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Τρικάλων σε μέρες και ώρες που αυτό λειτουργεί. Οι μέρες άδειας που χορηγούνται είναι τέσσερις (4) και η χορήγηση φιάλης σε περίπτωση ανάγκης ,γίνεται με απόφαση του Δ.Σ.

Σας ευχαριστούμε όλους που δώσατε ζωή στην προσπάθειά μας!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή