Ξυλοδαρμός σωφρονιστικού υπαλλήλου στις φυλακές Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού  συναδέλφου τους στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων καταγγέλλει η Ομοσπονδία των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων.Σύμφωνα με την ανακοίνωση Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού  συναδέλφου τους στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων καταγγέλλει η Ομοσπονδία των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων.Σύμφωνα με την ανακοίνωση Rating: 0

Ξυλοδαρμός σωφρονιστικού υπαλλήλου στις φυλακές Τρικάλων

Ξυλοδαρμός σωφρονιστικού υπαλλήλου στις φυλακές Τρικάλων

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού  συναδέλφου τους στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων καταγγέλλει η Ομοσπονδία των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, ο σωφρονιστικός υπάλληλος «γρονθοκοπήθηκε και ξυλοφορτώθηκε από Έλληνα κρατούμενο, ο οποίος προηγουμένως σε έξαλλη κατάσταση, χτυπώντας τις πόρτες και σπάζοντας τα γραφεία, εξύβρισε και απείλησε την υπάλληλο του ιατρείου της Φυλακής».
Οι σωφρονιστιοκοί υπάλληλοι επισημαίνουν ότι στο περιστατικό ήταν παρόντες τόσο ο Αρχιφύλακας, όσο και η Διευθύντρια του Καταστήματος για τους οποίους σημειώνουν ότι «θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε επισήμως ποια ακριβώς ήταν η αντίδρασή τους και τι ακριβώς είπαν στον ξυλοκοπημένο συνάδελφό μας».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Αφήστε το σχόλιο σας