Οικογένεια Σύρων προσφύγων ευχαριστεί τους τρικαλινούς Reviewed by Momizat on . Με τα καλύτερα λόγια για την τρικαλινή ανοιχτή αγκαλιά και φιλοξενία, εκφράστηκε οικογένεια Σύρων προσφύγων που διαμένει πλέον στα Τρίκαλα. Το προεδρείο του Δημ Με τα καλύτερα λόγια για την τρικαλινή ανοιχτή αγκαλιά και φιλοξενία, εκφράστηκε οικογένεια Σύρων προσφύγων που διαμένει πλέον στα Τρίκαλα. Το προεδρείο του Δημ Rating: 0

Οικογένεια Σύρων προσφύγων ευχαριστεί τους τρικαλινούς

Οικογένεια Σύρων προσφύγων ευχαριστεί τους τρικαλινούς

Με τα καλύτερα λόγια για την τρικαλινή ανοιχτή αγκαλιά και φιλοξενία, εκφράστηκε οικογένεια Σύρων προσφύγων που διαμένει πλέον στα Τρίκαλα.
Το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων επισκέφθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 μονογονεϊκή οικογένεια με 6 παιδιά, που διαβιοί σε συνοικία των Τρικάλων, με τον πατέρα να έχει σκοτωθεί στον πόλεμο.
Η οικογένεια μετέχει – όπως και άλλες – στο πρόγραμμα που υλοποιεί η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ με τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala, με τίτλο ESTIA (στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση).
Η πρωτοβουλία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Λάππα αφορούσε στη συνάντηση, με στόχο την ενημέρωση των μελών του προεδρείου, για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων. Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας, βελτίωσης των συνθηκών, καθώς και γενικότερης επαφής με την τρικαλινή κοινωνία.
Ο αντιπρόεδρος του Σώματος κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης και ο γενικός γραμματέας κ. Αχιλλέας Ζήρας άκουσαν τη μητέρα της οικογένειας να ευχαριστεί συνεχώς τους τρικαλινούς και τους γείτονές της για τη φιλοξενία. Η μητέρα επέμεινε ιδιαιτέρως στη στήριξη που παρέχουν στην ίδια και στα έξι παιδιά, τονίζοντας τον φιλόξενο χαρακτήρα των τρικαλινών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή