Οι διακοπές του Κώστα Σκρέκα και της «γαλάζιας» παρέας στην Κρήτη Reviewed by Momizat on . Πρώην και νυν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στην Κρήτη, προσκεκλημένοι του βουλευτή Ρεθύμνου, Γιάννη Κεφαλογιάννη, όπου διέμειναν, για μία εβδομάδα πε Πρώην και νυν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στην Κρήτη, προσκεκλημένοι του βουλευτή Ρεθύμνου, Γιάννη Κεφαλογιάννη, όπου διέμειναν, για μία εβδομάδα πε Rating: 0

Οι διακοπές του Κώστα Σκρέκα και της «γαλάζιας» παρέας στην Κρήτη

Οι διακοπές του Κώστα Σκρέκα και της «γαλάζιας» παρέας στην Κρήτη

Πρώην και νυν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στην Κρήτη, προσκεκλημένοι του βουλευτή Ρεθύμνου, Γιάννη Κεφαλογιάννη, όπου διέμειναν, για μία εβδομάδα περίπου, σύμφωνα με το parapolitika.grστην «Ακτή Ζευς» στα σύνορα Ηρακλείου – Ρεθύμνου.

Πρόκειται για τους βουλευτές Όλγα Κεφαλογιάννη, Μαρία Αντωνίου, Κώστα Σκρέκα, Κώστα Κουκοδήμο, την πρώην υφυπουργό και βουλευτή Ζέττα Μακρή και τους πρώην βουλευτές Διονύση Σταμενίτη και Λάζαρο Τσαβδαρίδη. Την «γαλάζια» παρέα συμπλήρωναν η Εβίτα Γιακουμάτουκαθώς και η Γεωργία Γκίκα, γραμματέας και έμπιστος άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά.

Kατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί δέχτηκαν πρόσκληση και από τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος τους συνάντησε στο Ηράκλειο και τους έκανε το τραπέζι απολαμβάνοντας τις νοστιμιές της κρητικής κουζίνας.

Το πρόγραμμα φέτος περιελάμβανε πεζοπορία στο φαράγγι της Σαμαριάς καθώς και επίσκεψη στη Μονή Αρκαδίου.

   

Πηγή: parapolika.gr

Σχόλια (1)

 • Πριν το τέλος...

  Κανένα κεράκι στον τάφο του Επίτημου δεν βλέπω να άναψαν!
  Τον ξέχασαν γρήγορα!
  Τα σημειώνει αυτά ο Κυριάκος!
  Τα ακούς Κώστα Σκρέκα;
  Δεύτερο φάουλ…μετά το τάμα του Έθνους!
  Οι Κεφαλογιάννηδες δεν ήταν και η πιο αγαπημένη οικογένεια για τον Επίτιμο.
  Απόλαυσε γιαυτό τις διακοπές σου γιατί σύντομα θα βρεθείς να μοιράζεις βιογραφικά μπας και βρεις δουλειά γιατί το βουλευτιλίκι μάλλον τελειώνει άδοξα για σένα.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή