Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου της Εθνικής Αντίστασης στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 1941-1944 Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 Στην πόλη των Τρικάλων θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ε Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 1941-1944 Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 Στην πόλη των Τρικάλων θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ε Rating: 0

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου της Εθνικής Αντίστασης στα Τρίκαλα

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου της Εθνικής Αντίστασης στα Τρίκαλα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

1941-1944

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Στην πόλη των Τρικάλων θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

Γενικός σημαιοστολισμός από την ογδόη πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της  26ης Νοεμβρίου 2017.

Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α. καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών από τη δύση του ηλίου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης της εορτής σε όλη την πόλη.

 

ΩΡΑ 8:00

Έπαρση της Σημαίας στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων από στρατιωτικό τμήμα της Σ.Μ.Υ..

 

ΩΡΑ 10:30

Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Η προσέλευση θα ολοκληρωθεί μέχρι ώρα 10:25.

 

ΩΡΑ 11:00

Επιμνημόσυνη δέηση στην κεντρική πλατεία, που θα αναπεμφθεί από τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο και  ομιλία για το ιστορικό της επετείου από τον Δρα. Αγαθοκλή Αζέλη, Διευθυντή του 7ου Γ.Ε.Λ. Τρικάλων. Κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Στρατηγού Σαράφη  από τους κ.κ.Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων, Δήμαρχο Τρικκαίων, Αστυνομικό Δ/ντή Τρικάλων, Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα Προεδρεία Εφεδροπολεμιστικών και Αντιστασιακών Οργανώσεων, που θα δηλώσουν συμμετοχή.

ΩΡΑ 17:00

Υποστολή της Σημαίας από στρατιωτικό τμήμα της Σ.Μ.Υ..

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή