Οι Ταξιάρχες αποκτούν παιδικό σταθμό Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Φαρκαδόνας ανακοίνωσε και επίσημα τη δημιουργία του παιδικού σταθμού στους Ταξιάρχες με την υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Ο Δήμος Φαρκαδόνας ανακοίνωσε και επίσημα τη δημιουργία του παιδικού σταθμού στους Ταξιάρχες με την υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Rating: 0

Οι Ταξιάρχες αποκτούν παιδικό σταθμό

Οι Ταξιάρχες αποκτούν παιδικό σταθμό

Ο Δήμος Φαρκαδόνας ανακοίνωσε και επίσημα τη δημιουργία του παιδικού σταθμού στους Ταξιάρχες με την υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του ΕΣΠΑ.

Πλέον και οι Ταξιάρχες, ως έδρα της δημοτικής ενότητας Πελινναίων αποκτούν παιδικό σταθμό, ο οποίος θα στεγαστεί στο κτήριο του πρώην δημοτικού σχολείου του χωριού, το οποίο ανακαινίζεται και οι εργασίες του θα ολοκληρωθούν μέσα στον Αύγουστο.

Πέραν του παιδικού σταθμού θα συνεχίσουν την λειτουργία τους οι υπόλοιπες τέσσερις Δομές για την φιλοξενία των παιδιών και δη οι παιδικοί σταθμοί της Φαρκαδόνας, του Γριζάνου, του Ζάρκου και της Οιχαλίας.

Οι γονείς μπορούν έως και τις 3 Αυγούστου να υποβάλλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά στο πρόγραμμα της «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του ΕΣΠΑ για την φιλοξενία των παιδιών τους στις δομές του Δήμου Φαρκαδόνας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2433350052.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή