Ολανδικό τηλεοπτικό συνεργείο στα Μετέωρα για το “ξεμάτιασμα” Reviewed by Momizat on . Πολύωρο αφιέρωμα στην Ελλάδα από την δημόσια Ολανδική τηλεόραση και βέβαια στα Μετέωρα . Μέχρι και για το ξεμάτιασμα έκαναν έρευνα και σχολιασμό . Πρόκειται για Πολύωρο αφιέρωμα στην Ελλάδα από την δημόσια Ολανδική τηλεόραση και βέβαια στα Μετέωρα . Μέχρι και για το ξεμάτιασμα έκαναν έρευνα και σχολιασμό . Πρόκειται για Rating: 0

Ολανδικό τηλεοπτικό συνεργείο στα Μετέωρα για το “ξεμάτιασμα”

Ολανδικό τηλεοπτικό συνεργείο στα Μετέωρα για το “ξεμάτιασμα”

Πολύωρο αφιέρωμα στην Ελλάδα από την δημόσια Ολανδική τηλεόραση και βέβαια στα Μετέωρα . Μέχρι και για το ξεμάτιασμα έκαναν έρευνα και σχολιασμό . Πρόκειται για τηλεοπτική εκπομπή με δυο πολύ γνωστούς παρουσιαστές στην Ολλανδία που γυρίζουν τον κόσμο κ φέρνουν εις πέρας διάφορες αποστολές που έχουν να κάνουν με το πολιτισμό της κάθε χώρας. Στην τηλεοπτική εκπομπή συμμετείχε η συμπολίτισσα Φανή Σπανού.

Φωτογραφία της Φανή Σπανού.

Φωτογραφία της Φανή Σπανού.

 

Φωτογραφία της Φανή Σπανού.

Φωτογραφία της Φανή Σπανού.

Σχόλια (1)

 • Δ.Μ.

  Είναι ξεκάθαρο πια πως στόχος είναι η Ορθοδοξία και τα Μοναστήρια στα Μετέωρα.
  Η Νέα Τάξη και τα εξαπτέρυγά της το διεθνές κεφάλαιο με τους μασόνους πολιτικούς δρα με σχέδιο και μεθοδικότητα.
  Μια οι αναρριχητές, μια οι ταινίες και τα σίριαλ, από κοντά και οι διαφημίσεις, πολιορκούν τα πιστεύω μας και την ανοχή μας.
  Όμως οι θρησκευτικοί ηγέτες που έκρουαν τους κώδωνες των επερχόμενων κινδύνων εξουδετερώθηκαν και τη θέση τους πήραν άλλοι πιο βολικοί στο σύστημα.
  Υπάρχει όμως μέσα στον απλό θρησκευόμενο λαό, στον χαμηλόβαθμο κληρικό και στον αφοσιωμένο στον Δημιουργό των πάντων καλόγερο η πίστη και η δύναμη να αντισταθεί για την πάταξη των έργων του Εωσφόρου.
  Η νίκη θα είναι δύσκολη και η μάχη διαρκής αλλά στο τέλος το Φως θα νικήσει το σκοτάδι.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή