Ομπάμα προς Τσίπρα: Είμαι έτοιμος να σε βοηθήσω Reviewed by Momizat on . Τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών: Η Ευρώπη πρέπει να φύγει από τη λιτότητα τόνισε ο Αμερικανός Πρόεδρος - Σύμφωνα με το Μαξίμου, υποσχέθηκε στον Α. Τσίπρα Τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών: Η Ευρώπη πρέπει να φύγει από τη λιτότητα τόνισε ο Αμερικανός Πρόεδρος - Σύμφωνα με το Μαξίμου, υποσχέθηκε στον Α. Τσίπρα Rating: 0

Ομπάμα προς Τσίπρα: Είμαι έτοιμος να σε βοηθήσω

00
Τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών: Η Ευρώπη πρέπει να φύγει από τη λιτότητα τόνισε ο Αμερικανός Πρόεδρος – Σύμφωνα με το Μαξίμου, υποσχέθηκε στον Α. Τσίπρα άμεση συνεργασία ΗΠΑ – Ελλάδας καταρχήν σε επίπεδο υπουργών οικονομικών

Μία θερμή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα, είχε το βράδυ της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με πρωτοβουλία του πρώτου ο οποίος τον συνεχάρη για την εκλογή του.

Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου ο Μπάρακ Ομπάμα είπε στον Ελληνα Πρωθυπουργό ότι η Ευρώπη πρέπει να φύγει από τη λιτότητα και να ξεκινήσουν προγράμματα με στόχο την ανόρθωση της οικονομίας της γηραιάς ηπείρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Αμερικανός Πρόεδρος υποσχέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα ότι θα υπάρξει άμεση συνεργασία ΗΠΑ – Ελλάδας και μάλιστα προσδιόρισε ότι αυτό θα γίνει σε επίπεδο υπουργών οικονομικών των δύο χωρών.

Συνέστησε δε στον κ. Τσίπρα να ξεκουραστεί μετά την επίπονη προεκλογική προσπάθεια, για να μην ασπρίσουν τα μαλλιά του, όπως έγινε με τα δικά του, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να απαντά ότι είναι δύσκολο αφού υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις μπροστά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή