«ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ»: Ένα κατάστημα «κόσμημα» στην καρδιά των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Κάνοντας την βόλτα σας στο κέντρο της πόλης και στην οδό Απόλλωνος , στον αριθμό «6» θα συναντήσετε ένα νέο κατάστημα, που σας προσκαλεί να γνωρίσετε όλες τις μ Κάνοντας την βόλτα σας στο κέντρο της πόλης και στην οδό Απόλλωνος , στον αριθμό «6» θα συναντήσετε ένα νέο κατάστημα, που σας προσκαλεί να γνωρίσετε όλες τις μ Rating: 0

«ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ»: Ένα κατάστημα «κόσμημα» στην καρδιά των Τρικάλων

«ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ»: Ένα  κατάστημα «κόσμημα» στην καρδιά των Τρικάλων

Κάνοντας την βόλτα σας στο κέντρο της πόλης και στην οδό Απόλλωνος , στον αριθμό «6» θα συναντήσετε ένα νέο κατάστημα, που σας προσκαλεί να γνωρίσετε όλες τις μοντέρνες συλλογές γυαλιών ηλίου και οράσεως σε χαμηλές τιμές και μοναδικές προσφορές! Πρόκειται για ένα νέο κατάστημα «κόσμημα» στην Τρικαλινή αγορά .

Ο Αποστόλης Κελεπούρης και οι συνεργάτες του με νέες προτάσεις και ιδέες στα γυαλιά ηλίου και οράσεως έχουν διπλό στόχο ,  να ενημερώνουν , να συμβουλεύουν τους πελάτες  και ταυτόχρονα να προτείνουν τις διεθνείς τάσεις στον κλάδο των οπτικών. Πάντα με γνώμονα την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του πελάτη και τις τάσεις της μόδας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή