ΟΧΙ, για να μείνουμε Ευρώπη!!! Reviewed by Momizat on .   -«Η υπερίσχυση του "ναι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής θα φανερώσει ότι οι Έλληνες πολίτες είναι διατεθειμένοι να αποδεχθούν τη λιτότητα, δήλωσε ο πρόεδρο   -«Η υπερίσχυση του "ναι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής θα φανερώσει ότι οι Έλληνες πολίτες είναι διατεθειμένοι να αποδεχθούν τη λιτότητα, δήλωσε ο πρόεδρο Rating: 0

ΟΧΙ, για να μείνουμε Ευρώπη!!!

ΟΧΙ, για να μείνουμε Ευρώπη!!!

 

-«Η υπερίσχυση του “ναι” στο δημοψήφισμα της Κυριακής θα φανερώσει ότι οι Έλληνες πολίτες είναι διατεθειμένοι να αποδεχθούν τη λιτότητα, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, στο πρακτορείο Dow Jones».
-«Το ΔΝΤ επιβεβαιώνει: ΝΑΙ, σημαίνει τουλάχιστον 20 χρόνια μιζέριας…»
Αυτά τα δημοσιεύματα κι άλλα παρόμοια των ημερών, δεν αφιερώνονται τόσο στον άλαλο πρώην πρωθυπουργό, που είχε πιει το αμίλητο νερό μέχρι προχτές, ούτε στην ανύπαρκτη ΓΣΕΕ, που ξεγυμνώθηκε, αφού ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε υπέρ των εργαζομένων.. Κυρίως αφιερώνονται σ’ αυτούς τους πανεπιστημιακούς, τους διανοούμενους, της τέχνης και της επιστήμης, τους συγγραφείς, τους ποιητές, , που με φιλαρέσκεια υπογράφουν ΝΑΙ φαρδιά-πλατιά, αλλά δεν έχουν το εθνικό φιλότιμο να κάνουν μια διαμαρτυρία για τις απροκάλυπτες και ωμές παρεμβάσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων, για το τι θα ψηφίσει ο ελληνικός λαός!!!
Ως απλός πολίτης, τολμώ να πω, ΝΤΡΟΠΗ τους!!!
Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός
Υ.Γ.1) Κ. Γραμματικάκη, αποικία εκπροσωπείτε στο Ευρωκοινοβούλιο;
2) κ. Δήμου, κ.Αρβελέρ, κ.Πατρίκιε, κ. Ζέη κ.λ.ποι, σε υπηκόους προτεκτοράτου, απευθύνεστε;

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή