ΟΧΙ σε ΟΛΑ τα μνημόνια Reviewed by Momizat on . Δημήτρης Σαριγγαλάς : Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει το ΟΧΙ! Δεν έχω κανένα λόγο (ή μάλλον έχω λίγους λόγους για να υπερασπιστώ αυτή τη κυβέρνηση και αυτό το κό Δημήτρης Σαριγγαλάς : Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει το ΟΧΙ! Δεν έχω κανένα λόγο (ή μάλλον έχω λίγους λόγους για να υπερασπιστώ αυτή τη κυβέρνηση και αυτό το κό Rating: 0

ΟΧΙ σε ΟΛΑ τα μνημόνια

oxi  ABG
Δημήτρης Σαριγγαλάς : Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει το ΟΧΙ!
Δεν έχω κανένα λόγο (ή μάλλον έχω λίγους λόγους για να υπερασπιστώ αυτή τη κυβέρνηση και αυτό το κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ). Θα ήθελα να υπάρχει μια ρητή δέσμευση από τους Βαρουφάκηδες ότι δεν θα υπογράψουν κανένα μνημόνιο, κανένα μέτρο που θα στρέφεται ενάντια στους φτωχούς και αδύναμους, ενάντια στους εργαζόμενους και στους παραπαίοντες αυτοαπασχολούμενους, αλλά… αυτά από Δευτέρα.
Ξέρω όμως ότι το ΝΑΙ σημαίνει σκλαβιά με την υπογραφή μας! Σημαίνει παράδοση των όποιων (λίγων όπλων) μας έχουν απομείνει. Σημαίνει παράδοση της σκέψης μας και της ψυχής μας στους Λοβέρδους, Βορίδηδες, Γεωργιάδηδες, ΣαμαροΒενιζέλους που μας κατέστρεψαν!
Το “ΝΑΙ” σημαίνει ότι υπογράφουμε την καταδίκη μας χάνοντας κάθε ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο που μπορεί να έρθει μόνο μέσα από έντιμους, καθαρούς αγώνες του λαού μας για τα δίκια του!
Ξέρω ότι το “ΝΑΙ” σημαίνει παράδοση άνευ όρων των “από κάτω”.
Ακόμη κι αν το ΟΧΙ σημαίνει -όπως ισχυρίζονται κάποιοι- θανατική καταδίκη, προτιμώ ένα αξιοπρεπή θάνατο, από την εκτέλεση μετά τον βιασμό μου.
ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή