Ο Γ. Παπαμιχαήλ παρουσιάζει το συνδυασμό του για τον Δήμο Μετεώρων Reviewed by Momizat on . Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο «Grand Meteora» στο Καστράκι θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές, το όραμα, το έμβλημα  καθώς και Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο «Grand Meteora» στο Καστράκι θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές, το όραμα, το έμβλημα  καθώς και Rating: 0

Ο Γ. Παπαμιχαήλ παρουσιάζει το συνδυασμό του για τον Δήμο Μετεώρων

Ο Γ. Παπαμιχαήλ παρουσιάζει το συνδυασμό του για τον Δήμο Μετεώρων

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο «Grand Meteora» στο Καστράκι θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές, το όραμα, το έμβλημα  καθώς και οι πρώτοι υποψήφιοι σύμβουλοι που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανάπτυξη Τώρα» για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.
Όπως σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαμιχαήλ «καλούμε να παρευρεθεί σύσσωμη η κοινωνία του Δήμου Μετεώρων , ώστε όλοι μαζί με αποφασιστικότητα , υπευθυνότητα και ρεαλιστική προσέγγιση να κάνουμε την αρχή και να θέσουμε τα θεμέλια του μεγάλου οράματος για τον Δήμο μας με αιχμή του δόρατος ένα συγκροτημένο και πλήρες σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης , πολιτικής προστασίας και ενα αποκεντρωμένο και αποτελεσματικό σύστημα.
Η νέα δημοτική παράταξη , που ιδρύουμε και επισήμως σήμερα με επικεφαλής το Γιάννη Παπαμιχαήλ , έχει ως στόχο να αποτελέσουν τα Μετέωρα ένα αναπτυξιακό πρότυπο , και μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Εγώ ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η ομάδα μου θα είμαστε αρωγοί στη προσπάθεια  να αποκτήσει ο Δήμος μας την ανάπτυξη που του αξίζει με όλη την δύναμη μας.»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή