"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.7 C
Trikala

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Αέρινο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο «Αέρινο» στην Καλαμπάκα θα βρεθεί την Παρασκευή 21 Απριλίου ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζοντας τη… «ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΝΕ» με τον Γιώτη Κιουρτσόγλου και τον Στάθη Αννινο.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ
Είναι ένα προγραμμα που ο Διονύσης Σαββόπουλος έφτιαξε επί τούτου, για να το παρουσιάσει αυτή την άνοιξη εκτός των τοιχών της Αθήνας, σε μικρούς χώρους των διακοσίων περίπου θέσεων, που λειτουργούν σε ξεχωριστές πόλεις της ελληνικής υπαίθρου.
ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ
Περιέχει αφηγήσεις του ίδιου, όπως επίσης και 27 τραγούδια απ όλη την μουσική του πορεία (1964-2017).  Τραγούδια που τα έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια που έχουμε αγαπηθεί με αυτά. Τραγούδια που έγιναν το sound track της ζωής πολλών Ελλήνων.
ΜΑΖΙ ΤΟΥ
Ο κορυφαίος ηλεκτρικός μπασίστας Γιώτης Κιουτρσόγλου και ο νέος σολίστ του πιάνου Στάθης Άννινος. Συμπρωταγωνιστούν στην σκηνή πλάι στον Διονύση Σαββόπουλο για δυο ώρες περίπου.
Μια απο τις σπάνιες φορές που έχει κανείς την ευκαιρία να απολαυσει τόσο άμεσα, τόσο απλά και τόσο χορταστικά τον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο και τους λαμπρούς συνεργάτες του.
Είσοδος 15ευρώ.Τηλ κρατήσεων 6974816991, Ώρες επικοινωνίας 12.00μμ-10.00μμ  Ωρα έναρξης 10.30μμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης