Ο Θεόδωρος Χήρας στο Κέντρο Υγείας Πύλης. Reviewed by Momizat on .   Το Κέντρο Υγείας Πύλης επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας μαζί με συνεργάτες του, τους Αλεξία Λαμπρογιώργου, Ιωάννη Κουτσονάσιο, Ευθύμ   Το Κέντρο Υγείας Πύλης επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας μαζί με συνεργάτες του, τους Αλεξία Λαμπρογιώργου, Ιωάννη Κουτσονάσιο, Ευθύμ Rating: 0

Ο Θεόδωρος Χήρας στο Κέντρο Υγείας Πύλης.

Ο Θεόδωρος Χήρας στο Κέντρο Υγείας Πύλης.

 

Το Κέντρο Υγείας Πύλης επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας μαζί με συνεργάτες του, τους Αλεξία Λαμπρογιώργου, Ιωάννη Κουτσονάσιο, Ευθύμιο Ζάχο, Απόστολο Τσίγκα, Σπύρο Παπαχρήστο και Θεόδωρο Χήρα του Χρήστου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλης Μιχάλη Βενιζέλο και με το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, με το οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις, διότι υπήρξε ιατρός του Κέντρου Υγείας Πύλης.

Ζήτησε τη γνώμη του έμπειρου Διευθυντή στο χώρο της υγείας κ. Βενιζέλο για τη σχέση της  Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με την τοπική αυτοδιοίκηση, όπου και δεσμεύτηκε πως θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του συνδυασμού του αρκετές προτάσεις, οι οποίες ειπώθηκαν κατά τη συζήτηση.

Οι επισκέψεις του Θεόδωρου Χήρα και των συνεργατών του θα συνεχιστούν σε όλο τον Δήμο Πύλης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή