Ο Θ. Ανεστόπουλος ενώνει Διάφανα Κρίνα, Γ. Αγγελάκα, Α. Ιωαννίδη και Last Drive Reviewed by Momizat on . Μια μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Μια μουσική γιορτή για την αγάπη, την υγεία, τη φιλία και τη Μια μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Μια μουσική γιορτή για την αγάπη, την υγεία, τη φιλία και τη Rating: 0

Ο Θ. Ανεστόπουλος ενώνει Διάφανα Κρίνα, Γ. Αγγελάκα, Α. Ιωαννίδη και Last Drive

Ο Θ. Ανεστόπουλος ενώνει Διάφανα Κρίνα, Γ. Αγγελάκα, Α. Ιωαννίδη και Last Drive

Μια μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Μια μουσική γιορτή για την αγάπη, την υγεία, τη φιλία και την αλληλεγγύη.

Αφορμή για αυτήν την υπέροχη και αναπάντεχη μουσική συνάντηση είναι ο Θάνος Ανεστόπουλος ο οποίος, στην προσωπική μάχη που δίνει κατά του καρκίνου, απευθύνθηκε στους μουσικούς του φίλους με σκοπό να διοργανωθεί μια συναυλία που θα επαληθεύσει τον τίτλο του τελευταίου δίσκου των Διάφανων Κρίνων, «…Και η αγάπη πάλι θα καλεί!».

Οι φίλοι ανταποκρίθηκαν και το αποτέλεσμα είναι η επανασύνδεση των Διάφανων Κρίνων, για μία βραδιά και μετά από επτά ολόκληρα χρόνια απουσίας, που με πλήρη την αρχική τους σύνθεση θα συναντήσουν τον Γιάννη Αγγελάκα, τους Last Drive και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη συνθέτοντας ένα ονειρικό line-up για αυτή τη μεγάλη μουσική βραδιά με κεντρικό άξονα την αγάπη και την ίδια τη ζωή!

Γιάννης Αγγελάκας

Μεγάλοι καλλιτέχνες που σημάδεψαν και σημαδεύουν τις ψυχές μας όλα αυτά τα χρόνια θα τραγουδήσουν για όσα δεν πήγανε ποτέ χαμένα και για τον «Θάνατο που δεν θα έχει πια εξουσία», προσκαλώντας το κοινό να γιορτάσει μαζί τους την ζωή και την επιθυμία για αυτήν. Η μουσική είναι αγάπη. Και η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει και να νικήσει τα πάντα.

«…Τώρα που τίποτα δεν έχει απομείνει
Μένει να βρούμε την ζωή μας ξανά.
Έλα να κάνουμε ένα ωραίο πανηγύρι
Πάνω απ αυτή την άβυσσο, που χάσκει για μας…»

The Last Drive.

Πληροφορίες
«Τεχνόπολις» δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548. Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00. Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ ταμείο. Σημεία προπώλησης: Ticket House και καταστήματα Public, Seven Spots, ΙΑΝΟΣ, Media Markt, Reload Stores, online www.viva.gr.

naftemporiki.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή