Ο Κάμερον ανακοίνωσε την παραίτησή του Reviewed by Momizat on . «Η χώρα χρειάζεται νέα ηγεσία...χρειαζόμαστε έναν νέο πρωθυπουργό τον Οκτώβριο», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κάμερον σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ντ «Η χώρα χρειάζεται νέα ηγεσία...χρειαζόμαστε έναν νέο πρωθυπουργό τον Οκτώβριο», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κάμερον σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ντ Rating: 0

Ο Κάμερον ανακοίνωσε την παραίτησή του

Ο Κάμερον ανακοίνωσε την παραίτησή του

«Η χώρα χρειάζεται νέα ηγεσία…χρειαζόμαστε έναν νέο πρωθυπουργό τον Οκτώβριο», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κάμερον σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ντάουνινγκ Στριτ, διευκρινίζοντας ότι θα παραιτηθεί.

«Η βούληση του λαού πρέπει να γίνει σεβαστή», είπε

 

Ο Κάμερον ανακοίνωσε την παραίτησή του - Media

Ο Κάμερον δήλωσε πολύ περήφανος για αυτά που έχει κάνει ως πρωθυπουργός της χώρας και τόνισε ότι πάντα θεωρούσε ότι πρέπει να αντιμετωπίζει τις δύσκολες αποφάσεις και όχι να κρύβει τα προβλήματα.

«Το δημοψήφισμα δεν ήταν για μένα» πρόσθεσε, «πάλεψα για το δημοψήφισμα με την καρδιά και το μυαλό μου, αλλά οι Βρετανοί αποφάσισαν να ακολουθήσουν ένα διαφορετικό μονοπάτι» είπε και ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από την πρωθυπουργία της χώρας.

Ο Κάμερον τόνισε ότι δεν θα ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα σήμερα αλλά ξεκαθάρισε ότι ο νέος πρωθυπουργός θα αποφασίσει πότε θα ενεργοποιηθεί το άρθρο 50 για την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης της χώρας από την ΕΕ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή