Ο Κώστας Βιλανάκης κρύβονταν στην κρύπτη του σπιτιού του στην Γιάννουλη Reviewed by Momizat on . H είδηση για την σύλληψη 62χρονου στη Γιάννουλη μέσα σε κρύπτη (φωτό) γράφτηκε στα τοπικά μέσα και έκανε το γύρο της χώρας μέσω διαδικτύου, αλλά ουδείς γνώριζε H είδηση για την σύλληψη 62χρονου στη Γιάννουλη μέσα σε κρύπτη (φωτό) γράφτηκε στα τοπικά μέσα και έκανε το γύρο της χώρας μέσω διαδικτύου, αλλά ουδείς γνώριζε Rating: 0

Ο Κώστας Βιλανάκης κρύβονταν στην κρύπτη του σπιτιού του στην Γιάννουλη

Ο Κώστας Βιλανάκης κρύβονταν στην κρύπτη του σπιτιού του στην Γιάννουλη

H είδηση για την σύλληψη 62χρονου στη Γιάννουλη μέσα σε κρύπτη (φωτό) γράφτηκε στα τοπικά μέσα και έκανε το γύρο της χώρας μέσω διαδικτύου, αλλά ουδείς γνώριζε ποιόν αφορούσε. Πρόκειται τελικά για τον “βασιλιά των τσιγγάνων¨της Γιάννουλης Κώστα Βιλανάκη ο οποίος είχε κατασκευάσει ολόκληρο κρυφό «δωμάτιο» μέσα στους τοίχους του σπιτιού του ως κρησφύγετο ώστε να ξεγελάει τους αστυνομικούς και να παραμένει ελεύθερος. 

Οι πληροφορίες που είχαν όμως το προηγούμενο διάστημα οι αστυνομικοί της ασφάλειας Λάρισας που βρίσκονταν στο κατόπι του από τον περασμένο Μάιο, ήταν «σίγουρες». Έτσι, παρ’ότι δεν τον βρήκαν αρχικά όταν έκαναν έφοδο στο σπίτι του, δεν τα παράτησαν, αλλά έκαναν όλους τους χώρους «φύλλο και φτερό» και τελικά, τον ξετρύπωσαν: Ανακάλυψαν την ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει στον τοίχο του υπνοδωματίου του, η οποία ήταν καλυμμένη από την «πλάτη» του κρεβατιού, ώστε να μην φαίνεται.

Ο 62χρονος Κώστας Βιλανάκης είχε καταδικαστεί για την δολοφονία του ανιψιού του στον καταυλισμό των Ρομά στη Γιάννουλη, το 1998. Είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όμως όταν αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του στο περιβόητο κύκλωμα τοκογλυφίας  εκδόθηκε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης. Ο τσιγγάνος όμως εξαφανίστηκε και παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί βρέθηκαν αρκετές φορές μια ανάσα από την σύλληψή του, δεν τα είχαν έως τώρα, καταφέρει. 

Τελικά βρέθηκε μέσα στην κρύπτη που είχε φτιάξει στο ίδιο του το σπίτι, συνελήφθη και οδηγήθηκε κατευθείαν στην φυλακή, όπως όριζε η διάταξη του εισαγγελέα Εφετών για να εκτίσει άλλα επτά χρόνια, έξι μήνες και επτά ημέρες. ..

kosmoslarissa.gr (Λ.Ε.)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή