Ο Μιχάλης Βενιζέλος υποδιοικητής στην 5η ΥΠΕ Reviewed by Momizat on . Τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλης επέλεξε η κυβέρνηση διά του υπουργείου Υγείας, να καταλάβει τη θέση του υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας. Τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλης επέλεξε η κυβέρνηση διά του υπουργείου Υγείας, να καταλάβει τη θέση του υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας. Rating: 0

Ο Μιχάλης Βενιζέλος υποδιοικητής στην 5η ΥΠΕ

Ο Μιχάλης Βενιζέλος υποδιοικητής στην 5η ΥΠΕ

Τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλης επέλεξε η κυβέρνηση διά του υπουργείου Υγείας, να καταλάβει τη θέση του υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας. Αυτό αποκάλυψε σήμερα το πρωί στη συχνότητα της Ραδιοφωνικής Λέσχης Τρικάλων 9,76, ο βουλευτής Τρικάλων κ. Σάκης Παπαδόπουλος.
Μιλώντας στην Ευαγγελία Σωτηρίου, επεσήμανε ότι έγιναν συσκέψεις στο υπουργείου, προκειμένου να καλυφθούν θέσεις υποδιοικητών και να λειτουργήσουν οι ΥΠΕ – άρα και τα νοσοκομεία – μέχρι να προκηρυχθούν οι θέσεις των διοικητών.
Ο κ. Βενιζέλος, στέλεχος παλιότερα του ΠΑΣΟΚ, έχει παρουσιάσει εξαίρετο έργο σε επιστημονικό πεδίο, καθώς το ΚΥ Πύλης έχει εφαρμόσει πλήθος πολιτικών πρόληψης για τους κατοίκους των οποίων φέρει την ευθύνη ως προς την κάλυψη των αναγκών τους σε θεραπεία.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή