Ο Μ. Ταμήλος στην έναρξη του 10ου Συμποσίου Τρικαλινών Σπουδών Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος παραβρέθηκε σήμερα Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, στη τελετή έναρξης του 10ου Συμποσίου Τρικαλινών Σπουδών που διοργανώνετ Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος παραβρέθηκε σήμερα Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, στη τελετή έναρξης του 10ου Συμποσίου Τρικαλινών Σπουδών που διοργανώνετ Rating: 0

Ο Μ. Ταμήλος στην έναρξη του 10ου Συμποσίου Τρικαλινών Σπουδών

Ο Μ. Ταμήλος στην έναρξη του 10ου Συμποσίου Τρικαλινών Σπουδών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος παραβρέθηκε σήμερα Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, στη τελετή έναρξης του 10ου Συμποσίου Τρικαλινών Σπουδών που διοργανώνεται από τον Φ.Ι.ΛΟ.Σ. Το συγκεκριμένο συμπόσιο θα έχει διάρκεια τριών ημερών και συνδιοργανώνεται με το Ίδρυμα Λεωνίδα Μακρή, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Ο κ. Ταμήλος συγχάρηκε τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για την άψογη διοργάνωση του Συμποσίου και τόνισε ότι οι τρεις θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν κατά τη διάρκεια του Συμποσίου καλύπτουν με εμφατικό τρόπο την ιστορία και τη λαογραφία του τόπου μας από την Αρχαιότητα έως σήμερα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή