Ο νεκρός όντως δεδικαίωται …? Reviewed by Momizat on . Ο νεκρός όντως δεδικαίωται ...? Δεξιός από τα γεννοφάσκια του ο Κωστής Στεφανόπουλος και πολέμιος των κομμουνιστών («μετά τον Εμφύλιο ευχόμουν να πεθάνουν όλοι» Ο νεκρός όντως δεδικαίωται ...? Δεξιός από τα γεννοφάσκια του ο Κωστής Στεφανόπουλος και πολέμιος των κομμουνιστών («μετά τον Εμφύλιο ευχόμουν να πεθάνουν όλοι» Rating: 0

Ο νεκρός όντως δεδικαίωται …?

Ο νεκρός όντως δεδικαίωται …?

Ο νεκρός όντως δεδικαίωται …?

Δεξιός από τα γεννοφάσκια του ο Κωστής Στεφανόπουλος και πολέμιος των κομμουνιστών («μετά τον Εμφύλιο ευχόμουν να πεθάνουν όλοι» είχε εξομολογηθεί).

Βασιλικός, αντικομμουνιστής, παλαιοδεξιός ανήκε στην σκληρή πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας. Οι παλιότεροι θυμούνται πως στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΔΑΠ το 1984 επέμενε με στεντόρεια φωνή: «Εγώ δεν θα πω ποτέ τη λέξη εμφύλιος πόλεμος. Για μένα ήταν και θα παραμείνει συ-μμο-ρι-το-πό-λε-μος!»

Ο “τίμιος” Κωστής “υπέγραψε” ως πρόεδρος τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, που απάλλασσε τους διεφθαρμένους πολιτικούς από κάθε κατηγορία.

Ο “τίμιος” Κωστής “υπέγραψε” ως πρόεδρος τον νόμο περί βασικού μετόχου, που γιγάντωσε τη Διαπλοκή. Χάρη στον “αγαπητό” Κωστή “καμαρώνουμε” τον εργολάβο Μπόμπολα και το μουσικόφιλο “Συγκρότημα” στην απόλυτη ισχύ τους. Χάρη σε αυτόν μπορούσαμε ν’ ακούμε κάθε βράδυ τον Καψή και την Τρέμη να “υμνολογούν” την Τρόικα των δανειστών μας και να κακολογούν τον “τεμπέλη” ελληνικό λαό.

Ο “τίμιος” Κωστής “υπέγραψε” ως πρόεδρος τον νόμο εκείνον, ο οποίος “απαλλάσσει” από κάθε έρευνα τους ανθρώπους που λεηλάτησαν την Ελλάδα σαν “Αθάνατοι”. Χάρη στον “αγαπητό” Κωστή απαλλάχθηκαν με ειδική νομοθετική ρύθμιση όλοι οι άθλιοι, οι οποίοι λεηλάτησαν τη χώρα με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων. Χάρη στον Κωστή “καμαρώναμε” τη Γιάννα και τα άλλα τα “παιδιά” ν’ απολαμβάνουν τη λεία τους εντός της Ελλάδας και χωρίς να τους ενοχλεί κανένας.

Ο “τίμιος” Κωστής “υπέγραψε” ως πρόεδρος τον νόμο εκείνον, ο οποίος δίνει δικαίωμα στους βουλευτές να εξασφαλίζουν τη σύνταξή τους με δύο “κουτσοθητείες”. Γιατί ευνοήθηκαν τόσο σκανδαλωδώς οι βουλευτές; Για να μην ενοχλούν τους κομματάρχες, οι οποίοι είναι τα αφεντικά του Κωστή. Χάρη στον “αγαπητό” Κωστή όλοι οι Έλληνες θα εργάζονται μέχρι να πεθάνουν και οι Βουλευτές θα μας “δουλεύουν” με ένα “πέρασμα” από τα “μαγαζιά” της Διαπλοκής.

Ο “τίμιος” Κωστής “υπέγραψε” ως πρόεδρος όλα τα νομοθετήματα, τα οποία “έσβηναν” τα “ίχνη” των εγκληματιών του χρηματιστηρίου. Χάρη στον “αγαπητό” Κωστή έγινε η μεγαλύτερη λεηλασία της ιστορίας και κανένας δεν τιμωρήθηκε. Πάνω από τριάντα τρις έφαγαν από τον ελληνικό λαό, γιατί ο Κωστής είχε συμφωνήσει με τη Διαπλοκή να τον εμφανίζει σαν “αγαπητό” και “πατριώτη”.

Wang Lung

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή