Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κ. Σκρέκας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων επισκέφτηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Υποψήφιος βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων επισκέφτηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Υποψήφιος βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας Rating: 0

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κ. Σκρέκας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων

0000000000000000000000000000000

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων επισκέφτηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Υποψήφιος βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας. Ο Κ. Σκρέκας είχε μια ειλικρινή συζήτηση με τον Διοικητή της Υπηρεσίας, Αντώνη Σπανό και τους πυροσβέστες οι οποίοι δίνουν με αυτοθυσία τη μάχη με τις φλόγες όποτε αυτό χρειαστεί.
Ο Υπουργός στάθηκε στην άρση των αδικιών που έχει κάνει η Κυβέρνηση για τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας και υπογράμμισε ότι θα αποκατασταθούν ακόμη περισσότερο αυτές μέσα στην επόμενη διετία, μέσα από ένα πρόγραμμα σταθερότητας της Οικονομίας που έχει η Νέα Δημοκρατία. Ακολούθησε ειλικρινής διάλογος με τον Υπουργό να απαντά συγκεκριμένα σε ερωτήματα των πυροσβεστών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή