Πάνος Σκουρλέτης από τα Τρίκαλα : «H απλή αναλογική θα λειτουργήσει εξυγιαντικά και θα δώσει νέα ώθηση στην υπόθεση της αυτοδιοίκησης» Reviewed by Momizat on . Το ζήτημα της δημοκρατίας δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε εν αναμονή καλύτερων ημερών τόνισε από τα Τρίκαλα ο υπουργός εσωτερικών . Αποτελεί - είπε - την βασική Το ζήτημα της δημοκρατίας δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε εν αναμονή καλύτερων ημερών τόνισε από τα Τρίκαλα ο υπουργός εσωτερικών . Αποτελεί - είπε - την βασική Rating: 0

Πάνος Σκουρλέτης από τα Τρίκαλα : «H απλή αναλογική θα λειτουργήσει εξυγιαντικά και θα δώσει νέα ώθηση στην υπόθεση της αυτοδιοίκησης»

Πάνος Σκουρλέτης από τα Τρίκαλα : «H απλή αναλογική θα λειτουργήσει εξυγιαντικά και θα δώσει νέα ώθηση στην υπόθεση της αυτοδιοίκησης»

Το ζήτημα της δημοκρατίας δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε εν αναμονή καλύτερων ημερών τόνισε από τα Τρίκαλα ο υπουργός εσωτερικών .

Αποτελεί – είπε – την βασική εγγύηση ότι οι θυσίες του λαού, οι συμβιβασμοί και οι αντιφάσεις μας, να οδηγήσουν σε μια βελτίωση της ζωής για τους πολλούς. 

Ο Πάνος Σκουρλέτης στην ομιλία του η οποία θα έλεγε κάποιος ότι είχε “προεκλογικό χαρακτήρα” εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας , από την novartis και το Σκοπιανό , τα ελληνοτουρκικά , την ανάπτυξη  ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και τα όσα έγιναν επί διακυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι “η χώρα σταθερά βγαίνει από την κρίση” . 

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι δήμαρχοι Τρικάλων , Λάρισας , Καρδίτσας , Πύλης , Καλαμπάκας , οι βουλευτές του Σύριζα Σ Παπαδόπουλος , Παν Δριτσέλη , Χ Σιμορέλης , ο πρώην βουλευτης Μιχάλης Ταμήλος , αυτοδιοικητικοί α΄και β΄βαθμούς , εκπρόσωποι φορέων συλλόγων και οργανώσεων , ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Βασ Γιαγιάκος , ΕΒΕ Βαγ Αγγελάκης κ.α. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή