Πίσω απ’ τη βιτρίνα «Μύλος των Ξωτικών» υπάρχουν οι χιλιάδες «αόρατοι» Τρικαλινοί που έκαναν «μαύρα Χριστούγεννα» Reviewed by Momizat on . Πίσω από το Εορταστικό Κλίμα των Ημερών και τον πολυδιαφημισμένο «Μύλο των Ξωτικών»υπάρχουν οι χιλιάδες «αόρατοι» Τρικαλινοί που έκαναν «μαύρα Χριστούγεννα» και Πίσω από το Εορταστικό Κλίμα των Ημερών και τον πολυδιαφημισμένο «Μύλο των Ξωτικών»υπάρχουν οι χιλιάδες «αόρατοι» Τρικαλινοί που έκαναν «μαύρα Χριστούγεννα» και Rating: 0

Πίσω απ’ τη βιτρίνα «Μύλος των Ξωτικών» υπάρχουν οι χιλιάδες «αόρατοι» Τρικαλινοί που έκαναν «μαύρα Χριστούγεννα»

Πίσω απ’ τη βιτρίνα «Μύλος των Ξωτικών» υπάρχουν οι χιλιάδες «αόρατοι» Τρικαλινοί που έκαναν «μαύρα Χριστούγεννα»

Πίσω από το Εορταστικό Κλίμα των Ημερών και τον πολυδιαφημισμένο «Μύλο των Ξωτικών»υπάρχουν οι χιλιάδες «αόρατοι» Τρικαλινοί που έκαναν «μαύρα Χριστούγεννα» και «μαύρη Πρωτοχρονιά».

    Εκατοντάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι που περίμεναν με αγωνία τις επιδοτήσεις του Δεκέμβρη, δεν πήραν ούτε ΕΥΡΩ στα χέρια τους, γιατί είδαν τις επιδοτήσεις να κατάσχονται ακαριαία στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους από τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, εταιρίες κ.λπ. Ιδιαίτερη αρπακτικότητα στα χρήματα των αγροτών επέδειξε η λεγόμενη «Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών»!

   Εκατοντάδες κατασχεμένοι λογαριασμοί αγροτών σημαίνουν χιλιάδες πεινασμένοι και ξυλιασμένοι απ’ το κρύο («ενεργειακή φτώχεια» τη λένε) αγρότες και μέλη των οικογενειών τους.

  Χιλιάδες είναι και οι μη αγρότες Τρικαλινοί που βουτηγμένοι στη φτώχεια, την παρατεταμένη ανεργία, την υπερχρέωση, την ανημπόρια, το άγχος και την κατάθλιψη, και με τα σπίτια τους χωρίς θέρμανση ή ρεύμα ή νερό (ναι! υπάρχουν και σπίτια με κομμένο το νερό!!) έψαχναν να βρουν ένα κιλό κρέας για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους! (Όλα αυτά τα γνωρίζουμε από προσωπική αντίληψη και όποιος θέλει, εύκολα τα βλέπει!).

  Ποιος όμως, ποιο ΜΜΕ, ποιο κόμμα ή άλλος φορέας ασχολήθηκε στα σοβαρά μ’ αυτή την αληθινή οικονομική, κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα του τόπου μας;

   Βέβαια τα Τρίκαλα αποτελούν κομμάτι της «μεταμνημονιακής» Ελλάδας και δεν είναι κάτι το εξαιρετικό.

   Η «μεταμνημονιακή» Ελλάδα είναι η νέα Ελλάδα, στην οποία ζούμε και στην οποία είναι πλέον κατακρεουργημένα τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα του λαού μας, που τον θέλουν μόνιμα οικονομικά δυσκολεμένο, ανασφαλή, φοβισμένο, κυνικό, απαθή και εθελόδουλα υποταγμένο στους δυνάστες και καταπιεστές του.

  Î‘ποτέλεσμα εικόνας για σταμοπουλος χρηστος

Χρήστος Σταμόπουλος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή