“Παίρνει το 80% της Νότιγχαμ ο Μαρινάκης” Reviewed by Momizat on . Νέο δημοσίευμα από τον Τύπο του Νότιγχαμ για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της τοπικής ομάδας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Για μία ακόμα ημέρα, ο βρ Νέο δημοσίευμα από τον Τύπο του Νότιγχαμ για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της τοπικής ομάδας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Για μία ακόμα ημέρα, ο βρ Rating: 0

“Παίρνει το 80% της Νότιγχαμ ο Μαρινάκης”

“Παίρνει το 80% της Νότιγχαμ ο Μαρινάκης”

Νέο δημοσίευμα από τον Τύπο του Νότιγχαμ για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της τοπικής ομάδας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για μία ακόμα ημέρα, ο βρετανικός Τύπος και συγκεκριμένα η “Nottingham Post” εμπλέκει τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τα διοικητικά της Νότιγχαμ Φόρεστ. Σύμφωνα με δημοσίευμα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (12/5), ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του αγγλικού συλλόγου, Φαουάζ Ελ-Χασαουί, για την εξαγορά του 80% των μετοχών της ομάδας και απομένει η έγκριση της Football League (σ.σ. ομοσπονδία της Championship) για να ολοκληρωθεί το deal. Ο κ. Μαρινάκης αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον μίας ειδικής επιτροπής προκειμένου να προσκομίσει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να προχωρήσει η υπόθεση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει διαψεύσει δύο φορές το συγκεκριμένο θέμα: την πρώτη στις 31 Μαρτίου και τη δεύτερη στις 27 Απριλίου. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως υφίσταται ζήτημα και μάλιστα είναι πολύ προχωρημένο, καθώς δεν έχει προκύψει άλλη διάψευση τις τελευταίες ημέρες, την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια στον αγγλικό Τύπο επί του θέματος.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ψάχνει ξανά τη χαμένη της αίγλη, αγωνιζόμενη εδώ και οκτώ συναπτά έτη στην Championship. Είναι μία ιστορική ομάδα, με ένα Πρωτάθλημα Αγγλίας, 2 Κύπελλα Αγγλίας, 4 Λιγκ Καπ Αγγλίας, 2 Κομιούνιτι Σιλντ, 2 Κύπελλα Πρωταθλητριών και 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης. Αν επαληθευτεί το συγκεκριμένο σενάριο, τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει την πρόκληση να οδηγήσει τη Νότιγχαμ στην Premier League για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1998-1999, όταν και χρονολογείται η τελευταία παρουσία των κόκκινων στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Φωτογραφικό πρακτορείο: INTIMEsports

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή