Παζάρι Βιβλίου Bookfest στην Λάρισα Reviewed by Momizat on . Στο κέντρο της πόλης Φιλελλήνων 21, Λάρισα 412 22 (ακριβώς απέναντι από τον πεζόδρομο ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ και ακριβώς μετά την στροφή της ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στο σημείο που γίνετα Στο κέντρο της πόλης Φιλελλήνων 21, Λάρισα 412 22 (ακριβώς απέναντι από τον πεζόδρομο ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ και ακριβώς μετά την στροφή της ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στο σημείο που γίνετα Rating: 0

Παζάρι Βιβλίου Bookfest στην Λάρισα

Παζάρι Βιβλίου Bookfest στην Λάρισα

Στο κέντρο της πόλης Φιλελλήνων 21, Λάρισα 412 22 (ακριβώς απέναντι από τον πεζόδρομο ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ και ακριβώς μετά την στροφή της ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στο σημείο που γίνεται πεζόδρομος, προς πλατεία).
Ένα πραγματικά μεγάλο παζάρι βιβλίου με βιβλία 100 εκδοτικών οίκων σε απίστευτα χαμηλές τιμές σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε και να επιλέξετε αυτά που σας ενδιαφέρουν.
Δεκτές όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.
Καθημερινές ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ συνεχώς, Σάββατο ανοιχτά 10 πρωί έως 8 βράδυ, Αργίες και Κυριακές κλειστά.
Σας περιμένουμε όλους !!! Καθημερινές παραλαβές τίτλων. Το παζάρι βιβλίου Bookfest θα είναι στην Λάρισα έως και 7/1/2017. Έως και 7 Ιανουαρίου.
Ευχαριστούμε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή