Πανθεσσαλική διαμαρτυρία εκπαιδευτικών την ερχόμενη Πέμπτη Reviewed by Momizat on . Οι δύο ομοσπονδίες των Εκπαιδευτικών ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 συνδιοργανώνουν κοινά συλλαλητήρια με σκοπό να αναδείξουν τα προβλήματα που ταλα Οι δύο ομοσπονδίες των Εκπαιδευτικών ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 συνδιοργανώνουν κοινά συλλαλητήρια με σκοπό να αναδείξουν τα προβλήματα που ταλα Rating: 0

Πανθεσσαλική διαμαρτυρία εκπαιδευτικών την ερχόμενη Πέμπτη

Πανθεσσαλική διαμαρτυρία εκπαιδευτικών την ερχόμενη Πέμπτη

Οι δύο ομοσπονδίες των Εκπαιδευτικών ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 συνδιοργανώνουν κοινά συλλαλητήρια με σκοπό να αναδείξουν τα προβλήματα που ταλανίζουν τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. «Κων. Κούμας» Λάρισας σε συνεργασία με το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Λάρισας και με τα Δ.Σ. των Συλλόγων των Εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας των άλλων νομών της Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν πανθεσσαλικό συλλαλητήριο και καλούν όλους τους συναδέλφους γονείς, Συλλόγους Γονέων, αλλά και κάθε δημοκράτη συμπολίτη να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:30μμ στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή