Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ο Κώστας Φορτούνης και η Ιωάννα Καταραχιά Reviewed by Momizat on . Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει πλέον ο Κώστας Φορτούνης. Ο άσος του Ολυμπιακού και η αγαπημένη του Ιωάννα Καταραχιά μετά από 3 χρόνια σχέσ Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει πλέον ο Κώστας Φορτούνης. Ο άσος του Ολυμπιακού και η αγαπημένη του Ιωάννα Καταραχιά μετά από 3 χρόνια σχέσ Rating: 0

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ο Κώστας Φορτούνης και η Ιωάννα Καταραχιά

Παντρεύτηκαν  με πολιτικό γάμο ο Κώστας Φορτούνης και η Ιωάννα Καταραχιά

Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει πλέον ο Κώστας Φορτούνης. Ο άσος του Ολυμπιακού και η αγαπημένη του Ιωάννα Καταραχιά μετά από 3 χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Καλαμπάκας, ενώ σύντομα πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsradar, o διεθνής ποδοσφαιριστής και η δασκάλα, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο καλοκαίρι στην Καλαμπάκα, όπου θα γίνει και η βάφτιση του γιου τους. Κουμπάροι του Κώστα και της Ιωάννας θα είναι παιδικοί τους φίλοι, ενώ το ζευγάρι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το όνομα που θα δώσει στον Φορτούνη junior.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή