Παραίτηση αντιδημάρχου λόγω… εκλογικού αποτελέσματος; Reviewed by Momizat on . Μια περίεργη παραίτηση είχαμε στον Δήμο Φαρκαδόνας, τη δεύτερη σε λίγο διάστημα, μετά την περίπτωση της κ. Μπότη. Ο αντιδήμαρχος Κώστας Τσιακάρας υπέβαλλε την π Μια περίεργη παραίτηση είχαμε στον Δήμο Φαρκαδόνας, τη δεύτερη σε λίγο διάστημα, μετά την περίπτωση της κ. Μπότη. Ο αντιδήμαρχος Κώστας Τσιακάρας υπέβαλλε την π Rating: 0

Παραίτηση αντιδημάρχου λόγω… εκλογικού αποτελέσματος;

Παραίτηση αντιδημάρχου λόγω… εκλογικού αποτελέσματος;

Μια περίεργη παραίτηση είχαμε στον Δήμο Φαρκαδόνας, τη δεύτερη σε λίγο διάστημα, μετά την περίπτωση της κ. Μπότη. Ο αντιδήμαρχος Κώστας Τσιακάρας υπέβαλλε την παραίτησή του στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Ηλία Καραμάνο, ήδη από την Παρασκευή. Ο Δήμαρχος, όμως, Θανάσης Μεριβάκης, δεν φαίνεται να ξέρει κάτι. Δήλωσε στην trikkipress.grότι δεν γνωρίζει τι συμβαίνει. Αν δεν τον ενημέρωσε ο πρόεδρος του συμβουλίου, είναι ένα θέμα. Εκτός αν ο Δήμαρχος δεν θέλει να δώσει διαστάσεις σε όσα ακούγονται στην περιοχή εδώ και μέρες. Ότι δηλαδή ο Κ. Τσιακάρας παραιτήθηκε ως ένδειξη… διαμαρτυρίας του υποψηφίου με τη ΝΔ, Θανάση Λιούτα (είναι και συγγενείς), ο οποίος φέρεται να ισχυρίζεται ότι ο Δήμαρχος δεν τον στήριξε στις εκλογές! Ο ίδιος ο αντιδήμαρχος δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην trikkipress.gr όταν επικοινωνήσαμε μαζί του.
Αν όμως ισχύουν όσα ακούγονται, καλό θα ήταν να τοποθετηθεί ο ίδιος ο κ. Λιούτας, είτε έγιναν είτε δεν έγιναν όσα φημολογούνται εδώ και μέρες στην περιοχή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή