Παραδόθηκε ο κόμβος Ζάρκου Reviewed by Momizat on . Στην κυκλοφορία παραδόθηκε σήμερα ο κόμβος Ζάρκου στην ε.ο. Τρικάλων – Λάρισας από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλω Στην κυκλοφορία παραδόθηκε σήμερα ο κόμβος Ζάρκου στην ε.ο. Τρικάλων – Λάρισας από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλω Rating: 0

Παραδόθηκε ο κόμβος Ζάρκου

Παραδόθηκε ο κόμβος Ζάρκου

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε σήμερα ο κόμβος Ζάρκου στην ε.ο. Τρικάλων – Λάρισας από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.

Το παρόν έδωσε και ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, κ. Μερυβάκης και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου.

«Ολοκληρώθηκε η εργολαβία η οποία προέβλεπε τους δύο ανισόπεδους κόμβους, έναν εδώ στο Ζάρκο και έναν στην Αμυγδαλέα και ταυτόχρονα τα έργα της οδικής ασφάλειας του δρόμου. Η εργολαβία αυτή ήταν προϋπολογισμού 12.500 εκ. ευρώ και με το τέλος της ολοκλήρωσης αυτής της εργολαβίας, παραδίδεται ένας δρόμος ο οποίος είναι ασφαλής, ένας δρόμος ο οποίος έγινε σε τρεις εργολαβίες, μία που αναφέραμε, την άλλη που είναι η παράκαμψη της Φαρκαδόνας και η άλλη που είναι συνέχιση μέχρι τα Τρίκαλα. Αυτές τις εργολαβίες τις ολοκληρώσαμε σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα είναι προϋπολογισμού 57.500 εκ. ευρώ. Παράλληλα γίνονται και συντηρήσεις αυτή τη στιγμή στο δρόμο γιατί το οδόστρωμα έχει καταπονηθεί τόσα χρόνια και εκεί που δεν είχαμε παρέμβει, παρεμβαίνουμε τώρα με έργα συντήρησης προϋπολογισμού 1.385.000 εκ. ευρώ, για να έχουμε ένα δρόμο ασφαλή και να τον συντηρούμε όπως πρέπε” ανάφερε σε δηλώσεις του, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

DSC09149 DSC09148 DSC09146

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή