Παραστάσεις καραγκιόζη σε Αγία Κυριακή και Φωτάδα Reviewed by Momizat on .   Τρίτη 25/8, 8.30 μ.μ., Αγία Κυριακή σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα. Τετάρτη 26/8, 8.30μ.μ. Φωτάδα σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα. Είσοδος ε   Τρίτη 25/8, 8.30 μ.μ., Αγία Κυριακή σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα. Τετάρτη 26/8, 8.30μ.μ. Φωτάδα σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα. Είσοδος ε Rating: 0

Παραστάσεις καραγκιόζη σε Αγία Κυριακή και Φωτάδα

Karagkiozis

 

Τρίτη 25/8, 8.30 μ.μ., Αγία Κυριακή σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα.

Τετάρτη 26/8, 8.30μ.μ. Φωτάδα σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Το πρόγραμμα παραστάσεων Καραγκιόζη σκοπό έχει να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία και να διαδώσει το αγαπημένο αυτό λαϊκό θεατρικό είδος το οποίο αντιπροσωπεύει και εκφράζει στην πιο γνήσια διάσταση του τον σύγχρονο νεοέλληνα τα προβλήματα τις αγωνίες και τις ελπίδες του.

Ο εμψυχωτής κ. Νίκος Τζίκας, παρουσιάζει έργα από το παραδεδομένο ρεπερτόριο που χρόνια και χρόνια ανώνυμοι και επώνυμοι καραγκιοζοπαίχτες έχουν δημιουργήσει, αλλά και νέες εμπνευσμένες συνθέσεις συνεχίζοντας έτσι επάξια την παράδοση του έλληνα Καραγκιόζη που αποτελεί ένα ξεχωριστό είδος λαϊκού θεάτρου και εξακολουθεί να συγκινεί ακόμα και σήμερα.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή